Just another WordPress.com site

ALICE IN WONDERLAND

Gisteren ben ik met Delphi naar de film gegaan. Een 3D-film. Veel films worden tegenwoordig in 3D gemaakt, alsof Avatar het startschot was.

Alice in Wonderland is er zo eentje. We vroegen ons af, is het niet een te kinderachtige film. Ja en nee… voorzien van onze eigen versnaperingen keken we de film met plezier uit. Natuurlijk kennen we het boek.

Alles is aanwezig, het onschuldige meisje Alice (nouja, onschuldig, in deze versie staat ze op het punt van een grote misstap in haar leven, de verloving met een saaie zak. Ze is brutaal en tegen alle regeltjes in bezig), het konijn met het jasje, de hoedenmaker, de boze koningin en natuurlijk ook de grijnzende, tot verbeelding sprekende, kat.  

poes1b

Wat ik  mooi vond bij deze film was de eindeloze val in de tunnel. Dit kwam in 3D duidelijk over. Ze viel alleen wel erg hard, vonden Delphi en ik. Maar goed, het is een sprookje.  Later kwamen meer 3D effecten naar voren, die weliswaar grappig zijn, maar de vraag is of het de moeite waard is om daarvoor twee uur lang een brilletje op je koker te hebben.

De brilletjes kregen we trouwens nieuw in de verpakking mee. We dachten dat we ze mochten houden, maar dat bleek niet het geval te zijn.

Al met al, een aardige film … voor kinderen en mensen die van fantasiefilms houden of fans zijn van Lewis Caroll.

Lysander

copyright: team ordely

 

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s