Just another WordPress.com site

LICHTSTRAAL UIT TRAPPIRAMIDE

Uit de trappiramide Chichen Itza is verleden jaar een lichtstraal gefotografeerd. Zie hier voor het artikel. Volgens kenners heeft dit alles te maken met de kosmische/galactische interventie om de aarde rijp te maken voor een 5-D structuur. Het heeft te maken met de activatie van de sterrenpoorten en het vervolmaken van een 5-D grid, een rasterpatroon rond de aarde. Ja …. Er zouden nog meer van dit soort verschijnselen moeten gaan plaatsvinden. Welnu, dat zou dan toch wel in de gaten moeten gaan lopen, dus we wachten wel af.

Er wordt getwijfeld aan de echtheid van de foto. Zou de foto niet gefotoshopt kunnen zijn. Natuurlijk wel. Om de proef op de som te nemen hebben wij ook zo’n fotootje gefabriceerd. Kijk maar …

 trappiramide2 

Is ie mooi of niet? Lijkt me trouwens wel kicken om zoiets echt te zien. Rest ons een vraagje aan de bezoeker. Weet iemand om welke trappiramide dit gaat?

Delphi

Advertenties

3 Reacties

 1. http://nl.wikipedia.org/wiki/El_Castillo hier kan je lezen ovder die pyramide.

  Gr Elle

  maart 23, 2010 om 5:29 am

 2. delphi

  Dank je wel, Elle

  Delphi

  maart 23, 2010 om 2:07 pm

 3. Miranda

  Of het wel of geen echte foto is doet niet zo hel erg ter zake. Ik ben onlangs bij deze piramide geweest en het is gewoon een heel bijzondere plek. Het is machtig mooi om met de zonnewende de schaduw over de trap te zien lopen. De hele energie daar tilt je ahw op. Dat deze piramide door een zeer geavanceerde beschaving is gebouwd staat voor mij als een paal boven water. Wie dat waren en waarom? Daar heeft iedereen zo zijn eigen theorie over. Maar omdat in bepaalde theoriën heden-verleden-toekomst één zijn is het niet zo gek te denken dat de oorspronkelijke bouwers deze bouwwerken nu gebruiken voor de doeleinden die ze toen voor ogen hadden, wat die ook moge zijn. We merken het vanzelf wel denk ik dan maar.

  maart 28, 2010 om 12:40 pm

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s