Just another WordPress.com site

NIEUWSFLITSEN 15-22 MAART 2010

anieuwsflitsen1a

Dit zijn de nieuwsflitsen van de week, opmerkelijke, bizarre en schokkende berichten, meestal voorzien van enig commentaar.

15 maart 2010, PEDOPARTIJ HEFT ZICHZELF OP. Goed nieuws:  De PNVD heeft zichzelf opgeheven. De PNVD dus, in de volksmond genoemd de ‘Pedo Partij’ oftewel ‘PP’.  Minder goed nieuws: Nu is er ruimte vrij voor de oprichting van een RKPP.

16 maart 2010, HELDERE VUURBOL BOVEN NEDERLAND. Is het bekogelen van de aarde door  de onzichtbare planeet al begonnen? Zie ONZICHTBARE STER BEKOGELT AARDE

17 maart 2010, POLITIEAGENT BEKENDE MOORD MILLY. Bijzonder triest. In dit geval is de politie bepaald niet je beste vriend. Milly R.I.P. en nabestaanden verschrikkelijk veel sterkte.

18 maart 2010, ZIJN DIT DE BOTTEN VAN NATALEE? Zou dan eindelijk het bewijs komen van de echte waarheid? Of is het een  andere vermiste daar?

19 maart 2010, PIRATENPARTIJ Het assortiment nieuwe politieke partijen begint op een avonturenboek te lijken.

20 maart 2010, HOSPITAAL VOOR NERDS. Schep  als industrie of maatschappij een probleem en biedt vervolgens een oplossing. Altijd kassa, altijd iets te doen.

21 maart 2010, VATICAAN OVER MISBRUIK. Ja ja … het Vaticaan moet wel iets over de beerput zeggen, die onlangs is geopend en de stank ervan zweeft de hele wereld over.

22 maart 2010, BRITSE KINDERMOORDENAAR IN KEEL GESNEDEN. Het is toch wat… zit je al in die gevangenis, omdat ze je te pakken hebben voor zoiets afgrijselijks, wordt je door je medegevangenen ook nog gepakt.  Ja, het leven is hard … zeker voor de slachtoffers.

ORIN

Advertenties

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s