Just another WordPress.com site

VULKAAN MARSILI (Italië) STAAT OP UITBARSTEN

Italie-satelliet

Volgens een gerespecteerd vulkanoloog kan Zuid-Italië op ieder moment tot zinken gebracht worden indien de grootse onderzeese vulkaan afbrokkelt en reuzegrote golven veroorzaakt.

Lees verder

Lysander

Advertenties

8 Reacties

 1. fred

  Onze vakantie die wij dit jaar naar Sicilië hebben gepland gaat niet door naar aanleiding van deze berichten. Gelukkig hebben we nog niet geboekt.

  maart 30, 2010 om 3:06 pm

 2. delphi

  Ja, maar kijk niet gek op als het toch gebeurt en een of ander wit gebouw met koepel wegspoelt …. euh …. you never know….

  Nee, erg voor de mensen daar als zoiets gebeurt, absoluut.

  Helaas kunnen deskundigen wel activiteit meten, maar de natuur is grillig en natuurrampen overvallen de mensen bijna altijd zonder kans om te kunnen ontsnappen.

  Maar … het zal me niets verbazen als er toch binnenkort of daar of elders iets weer gaat gebeuren. De wereld is raar aan het doen.

  maart 30, 2010 om 4:15 pm

 3. fred

  Het is best angstaanjagend over de hele wereld met al die natuurrampen waarvan er weer vele mensen het slachtoffer worden. Tegen de natuurgeweld is niet te vechten en ook niet te voorkomen. Het komt zoals ’t komt en mag van geluk spreken dat je totaal niets overkomt. Het zijn natuurlijke……. rampzalige natuurverschijnselen. Ik geloof niet dat Groen Links hier iets tegen kan doen. Ook niet de milieuactivisten met hun mooie groene praatjes.
  Laten ze daar in Italië van een ramp bespaart blijven. Overal ter wereld trouwens.

  maart 30, 2010 om 5:34 pm

 4. Filosoof

  En dan blijf je thuis met vakantie, of je gaat naar elders, dan gebeurt er daar wellicht een fataal ongeluk. Aanslag, verkeersongeluk, brand in tunnel. Je kan ook ernstig ziek worden, hartaanval enz. enz. Nou IK laat mijn leven niet verknallen hoor. Natuurlijk ga ik niet naar een oorlogsgebied, of naar een oord waar reële natuurrampen dreigen. Maar ik ik ga me niet verstoppen na het eerste berichtje van een z.g. mogelijkheid. Ik ga lachend met vakantie en kom lachend met herinneringen (Euri armer) weer thuis.

  Wedden! Ik ben echt geen losbol, maar ook geen depressieve zwartkijker. Een miljoen Nederlanders gebruiken al antidepressiva. Dan maar een heeeeeeel klein beetje een struisvogel (eentje die heus wel het leven serieus neemt).

  Vakanties machtig mooi. Wat valt er veel le lachen met mensen die je nooit hebt gekend. Het mooie is dat als je een keer niet aanwezig bent, staan aan je kamer te bonken of je alsjeblieft ook wilt komen. Dat is volgens mij een teken zijn dat ik “goed” in het leven sta.

  Daarom ben ik nooit alleen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De paus (geen hoofdletter meer) wel……..zo.

  maart 30, 2010 om 5:38 pm

 5. Filosoof

  Het lijkt net of mijn voorgaande bericht een antwoord is aan Fred. Dat is echter niet het geval. Terwijl ik een berichtje maak is fred een paar minuutjes eerder met “verzenden” en dan lijkt het een antwoord. Nee mijn bericht was bedoeld als reactie richting Delphi (30/3, 16.15 u).

  maart 30, 2010 om 5:55 pm

 6. Miranda

  Ja Delphi, de wereld doet raar. Haarp?? Of een broertje daarvan? Ik heb zo’n vermoden van wel en als je ergens begint krijg je een kettingreactie. Ook op IJsland breidt de boel nog uit volgens de laatste berichten. Wij kennen de plannen natuurlijk niet die ze met deze aarde voor hebben, maar het wordt er niet leuker op.
  Maar net als Filosoof laat ook ik me niet tegenhouden. Ben je gek. Vluchten kan allang niet meer maar vakantievieren wel degelijk, dus genieten maar!!

  maart 30, 2010 om 10:14 pm

 7. fred

  Of het iets met Haarp te maken heeft dat zou kunnen? Maar enkele miljoenen jaren waren er ook al natuurrampen terwijl Haarp toen nog niet bestond. Ja de natuurwetenschappers en de klimatologen moeten ook geld verdienen. Voor geïntresseerden.

  http://www.klimaatfraude.info/klimatologen-voorzien-nieuwe-ijstijd-binnen-200-jaar_111857.html

  maart 30, 2010 om 11:00 pm

 8. Miranda

  Klopt Fred, rampen tec. zijn van alle tijden. En Haarp bestond toen idd nog niet. Maar op dit moment zie ik een tendens die ik niet terug kan vinden in de geschiedenis. Er gebeuren teveel rare dingen tegelijkertijd. En dat opgeteld bij de plannen die volgens Bartjens de illuminatie met ons en de wereld voorhebben heb ik een sterk vermoeden dat ze de boel een handje helpen. Maar in feite maakt het natuurlijk weinig uit of de ramp van links of van rechts komt, het blijft een ramp en de illuminatie blijven..(vul zelf maar in)

  maart 31, 2010 om 1:33 pm

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s