Just another WordPress.com site

ALIENS VERMOMMEN ZICH ALS MENSEN

aobama

Aliens vermommen zich als mensen denkt een klein aantal van de nuchtere Nederlanders. Ze kunnen bij wijze van spreken je buren zijn. Tja …. neem nu Obama. In bepaalde kringen gaat het hardnekkige gerucht dat Obama een van hen is, namelijk een Sirische (van sterrenstelsel Sirius dus) commandant van de Galactische Federatie, die hier op Aarde is gekomen om ons te ‘helpen’.

Tja, ik ben niet zo onder de indruk van zijn helpende prestaties. Bovendien heeft hij verdacht veel weg van een gewoon mens. Er is niets bijzonders met hem, zo op het eerste gezicht. Ik zal niet voor hem in katzwijm vallen. Maar goed, mensen mogen geloven wat ze geloven willen.

Zou het kunnen, buitenaardsen als buren? Die gewoon incognito hier de wereld verder komen helpen of verpesten, al is dat laatste geen uitdaging meer. Een laatste zetje is voldoende. Deze moeten zich dan wel hebben kunnen aanpassen. Ze moeten – als ze niet willen opvallen – van vlees en bloed zijn. Hetzij genetisch zo geproduceerd, of een zeer geavanceerde hybride, of zelfs robots, of het is een product van invasion of the body snatschers. Holografisch kan alleen als het in zichzelf gekeerde kluistenaars zijn, maar dan kunnen ze alleen observeren en moeten ze toch buiten het menselijke controlesysteem zien te blijven.  

Hoe dan ook; op deze aardkloot is het al gecompliceerd genoeg zonder de aanwezigheid en bemoeizucht van al die buitenaardse bezoekers.

Heeft een van onze lezers of lezeressen wel eens een alien ontmoet of een UFO gezien? Zoja, graag verslag. Zonee, wat denk je van het mogelijk bestaan van buitenaardsen? Ben benieuwd.

Update: en er is een hele vloot gesignaleerd boven Amsterdam. Zou de invasie nu eindelijk beginnen? Wat zullen mensen het dan in hun broek doen.

Delphi 

Advertenties

20 Reacties

 1. fred

  Persoonlijk geloof ik er niet in. Heb vorig jaar nog een aliensklem in mijn achtertuin geplaatst maar ze trappen er niet in en heb er nog geen kunnen vangen. Waarschijnlijk omdat ze niet bestaan. Er zijn ook mensen die levende kabouters zien. Ik heb ze wel gezien van gips in de tuin van mijn buurman met een hengeltje in de hand.
  Voor mij is het niets meer dan Scienfiction.

  april 8, 2010 om 10:29 pm

 2. fred

  Ho,ik mag niet liegen want ik heb wel ’n vliegende schotel gezien in mijn huis toen mijn vrouw kwaad op me was. Hahaaaaaaaaaa.

  april 8, 2010 om 10:33 pm

 3. Miranda

  In tegenstelling tot Fred moet ik zeggen, dat ik wel ufo’s heb gezien, zelfs meerdere malen. En altijd in het buitenland. We hebben zelfs eens met een groep van 18 man een liveverslag opgenomen om later te analiseren. Gelukkig was er in ons gezelschap een psycholoog en een parapsycholoog zodat we later wat dieper op de zaak konden ingaan. Geen vliegende schotels, maar wel lichten die van kleur en plaats versprongen, soms lang bleven hangen en dan rare bewegingen maakten en ineens verdwenen waren. Kortom, de klassieke ufo verschijnselen. Ufo omdat ik niet weet wat het was en waarschijnlijk nooit zal weten. Wel weet ik dat ze vaak gezien werden en nog trouwens op hoog cosmotellurische plaatsen. Dat zal er allicht mee te maken hebben.
  Dit alles heeft al lang geleden plaatsgevonden maar ik hoor van mensen dat het nog steeds doorgaat. Lekker griezelen in het donker.

  april 9, 2010 om 1:45 pm

 4. Filosoof

  Lieve Miranda, als reguliere medicus (dat wiist je niet) wil ik je helpen. Dat is dringend nodig. Ik wil je helpen en dat zonder kosten. Wacht daar niet te lang mee, anders wordt je ook een zwamneus oftewel een filosoof met ufo’s in je hoofd.
  Echt waar , ik ben begaan met alle lezers van dit blog. Maar met jou in het bijzonder, hahahaha!
  Liefs
  Filosoof

  april 9, 2010 om 11:49 pm

 5. delphi

  @Filosoof, ik weet toevallig met wie ze in gezelschap was en dat zijn niet de minste. Die dingen bestaan. Ze kunnen verspringen, stationair in de lucht blijven hangen en ineens verdwijnen. De technologie die buitenaardsen gebruiken schijnen veel verder te zijn dan de onze. So be it.
  Ze schijnen, als ik de berichten mag geloven, met talloze schepen in en buiten onze dampkring te vertoeven en mogelijk weten onze overheden dit allang. Exopolitiek is een serieus item. Wat hebben ze hier te zoeken?
  Voor hen zijn wij net zo primitief als wij, witjes, sommige exotische stammen beschouwen. Ze zouden ons wellicht iets bij willen brengen, herprogrammeren, want we zijn hier geconditioneerd op een aantal eeuwenlange doctrines. Primitieve overlevingsdrang, oorlogvoeren, geld en macht vergaren en dat vinden wij heel natuurlijke verschijnselen. In hoger perspectief is dat niet het geval en niet absoluut nodig om als mens te overleven, maar dan kom ik in de disciplines psychologie/sociologie terecht.
  Of ze vinden het wellicht interessant om hier op aarde te wonen, maar ja … het is al zo vol.
  Misschien kijken ze met z’n allen toe hoe wij elkaar en de aardbol vernietigen en houden ze onderling weddenschappen, vinden ze hun observatie reuzeplezant.

  We weten het niet. Ik neem Miranda in elk geval zeer serieus.

  In ieder geval denk ik dat wij mensen denken dat we heel veel weten, maar in feite niets weten. We gebruiken een groot deel van onze hersenen niet eens.

  april 10, 2010 om 9:27 am

 6. Filosoof

  Delphi, mijn reactie tegen Miranda was niet neerbuigend bedoeld hoor. Zo ben ik niet. Maar 100 duizenden waarnemingen zijn al gesignaleerd over ufo’s. You Tube staat er ook al vol van. Boekenreeksen vol van ervaringen. Aliens zijn ook al op de tv geweest afgelopen dagen. Nederland had de minste “gelovigen” procentueel gezien van de wereld als ik mij goed herinner. Nou ik ben één van die ongelovigen. Normale natuurverschijnselen en chinese lampions in de lucht worden ook al aangemerkt als ufo door velen en bellen dan 112 of de sterrenwacht.

  Ik geloof echt wel dat er ergens in het universum leven zal zijn. Het is immers zo groot (oneindig) dat mijn hersentjes het niet eens bevatten kan.

  Ze zoeken nu ook met veel pijn en moeite naar de oerknal. Maar was er dan DAARVOOR. Omdat we er niet achter komen verzinnen mensen steeds opnieuw van alles om het een te verklaren oorzaak te geven.

  Delphi als jij Eva zou zijn, zou jij een rib uit mijn lijf zijn, zielig hoor (voor mij dan)………….

  april 10, 2010 om 12:52 pm

 7. delphi

  Zielig voor jou? Omdat je dan stamvader Adam was. De vrouw kreeg in de geschiedenis de schuld van de zondeval, omdat zij Adam had verleidt. In werkelijkheid was Adam toen al een man, die zijn jeweetwel achterna liep en daardoor niet nadacht. Omdat ik een vrouw ben en mannen dus ken in hun gedrag, begrijp ik dus ook dat kon gebeuren.
  Was het andersom geweest, Adam ontstaan uit een rib van Eva met dito rollen, dan had de geschiedenis er wel even anders uit gezien. Eva zou nl. hebben gezegd: ‘Rot op met je appel, ik heb hoofdpijn!’
  Is niet neerbuigend bedoeld, maar wel de waarheid.

  april 10, 2010 om 1:26 pm

 8. fred

  Voor geintresseerden kijk op Unidentified flying objects.

  http://collegerama.tudelft.nl/mediasite/Viewer/?peid=f20e673d0cdf422bae92a6913ee867d6

  april 10, 2010 om 2:07 pm

 9. delphi

  Dank je wel, Fred.

  april 10, 2010 om 4:11 pm

 10. fred

  Graag gedaan Delphi. Ik heb heel geinteresseerd zitten luisteren.

  april 10, 2010 om 4:19 pm

 11. Filosoof

  Hahahahaha Delphi, je hebt groot gelijk. Maar dat hele verhaal van Adam en Eva is toch een legende. Voor mij althans. Dat bedoelde ik met als er geen verklaring is ergens voor dan komen er mythes en/of legenden uit overleveringen er voor in de plaats”.

  En door omstandigheden kan ik sinds kort weer een appeltje eten……hahahaha!!!

  Bovendien door het appeltje hebben wij de kennis van goed en kwaad. God wilde ons eigenlijk die kennis onthouden door het verbod om de vrucht van die boom te eten.

  Eh…….nog een vraagje. Hoe weet je dat ik een man ben? Jij bent een vrouw dat weet ik uit voorgaand berichtje, ook heb ik de indruk dat je te veel fietst, dat zorgt ook voor hoofdpijn. (ik zit nu te brullen van het lachen om jouw leuke reactie)

  april 10, 2010 om 9:02 pm

 12. delphi

  Natuurlijk is dat hele Paradijsverhaal een simpele afspiegeling van wat zich werkelijk heeft afgespeeld en klinkt het nogal raar. Maar er zit meer aan vast en het is meer dan kennis alleen… het is beinvloedt worden door, zodat wij onze weg weer moeten vinden in die keuzes tussen goed versus kwaad. Definities die door overlevering, genetisch geweten en opvoeding en omgevingsfactoren zijn beinvloedt, hetgeen het leven lekker ingewikkeld maakt.

  Ik durf te wedden dat wij als mensheid in het geheel meer kennis van het kwaad hebben dan van het goede of beter gezegd dat wij dingen die we ten goede kunnen doen liever ten kwade richten. Macht is namelijk eindeloos interessant. Doordat er een verleiding is geweest, nog belangrijker, van: je zult zijn als God, kennis hebbende van …. dat eerste heeft het ego van de mens tot zulke hoogten opgestuwd dat bovenstaande het resultaat is van de wereld zoals wij die kennen, zowel in de geschiedenis als in het nu.
  Zoveel stelt de mens niet voor, dat ze gelijk zijn aan een schepper. Vertel mij maar eens hoe je een aarde maakt.

  Ik weet dat je een man bent, anders had je jezelf wel Filo Sofie genoemd…..
  liefs, Delphi

  april 10, 2010 om 9:27 pm

 13. Filosoof

  Over één ding zullen we het samen toch eens zijn. Adam en Eva hadden vermoedelijk geen navel.

  april 10, 2010 om 11:31 pm

 14. delphi

  Hoewel ze op veel schilderijen wel met navel zijn afgebeeld:

  En met vijgenblad uiteraard. Zij waren de eerste streakers, totdat schaamte hen overviel… (wat in feite ons psychologisch freudiaanse genetische karakter heeft gegeven van een zeker schaamtegevoel in naaktloperij en seksualiteit). Mij zul je bijvoorbeeld nooit in de sauna zien of in het openbaar jeweetwellen (dat laatste is trouwens strafbaar, ook weer door die psychologisch freudiaanse genetische overlevering). Dieren hebben dat weer niet, die doen gewoon maar wat.

  Stel je voor dat het anders was gegaan; hadden we allemaal in ons niksende nakie rondgelopen en net als de dieren gewoon hoppa. Dus ergens weer een voordeel bij een nadeel, naast de ontzettend leuke kleren die je als vrouw (en als man, maar dat staat dan vaak net even wat minder) kan dragen.

  Liefs,

  Delphi

  april 10, 2010 om 11:40 pm

 15. Miranda

  Ik kan even geen tijd om te reageren, vandaar pas nu. Filosoof, ik had het over ufo’s, geen blauw, groen, gele mannetjes. Een ufo is iets waarvan je niet weet wat het is. Dus nogmaals geen vliegende schotel. En ik denk dat ik, omdat ik en met mij honderduizenden mensen, iets zie gebeuren in het luchtruim, waarvan wij niet weten wat het is, nog niet direct een arts zou hoeven te bezoeken.
  Ook ben ik niet echt bang een zwamneus te worden, daarvoor loop ik al iets te lang op deze planeet rond en heb al te veel gezien en meegemaakt. Alleen geen groene mannetjes, maar daar houdt het wel zo’n beetje op. Horatio, er is meer tussen hemel en aarde dan gij kunt bevroeden. Met zo’n nickname moet je toch iets verder kunnen kijken dan je neus lang is Fylosoof en véél, véél verder dan de reguliere artsen doen.

  april 11, 2010 om 5:15 am

 16. Filosoof

  @Miranda/Delphi . Ik ben geen reguliere arts, dat was humoristisch bedoeld. Wel ben ik een ongelovige filosoof. Ik kan verhalen niet steeds als waar aannemen. Natuurlijk zullen er zaken zijn zijn die ik niet bevatten kan. Dat is ook de reden dat ik open sta voor de vele verschijnselen die onverklaarbaar zijn. Maar het kan ook een hype zijn/of worden.

  Als iemand zegt paranormaal te zijn en bewijst dat met iets dat ik niet verklaren kan. Ok!
  Maar als er dan uit het niets meerdere duizenden zijn die hetzelfde beweren en ik ze zie afgaan op tv dan heb ik de neiging niemand meer te geloven.

  Ufo’s is een ander verhaal. Vele objecten zijn gezien en gefilmd waarvoor geen verklaring is, dus gaat men een verklaring zoeken. Daar ligt MIJN probleem. Op het moment dat men niet exact weet wat het was/is dan gaat men dingen veronderstellen die BIJ MIJ ongeloofwaardig voorkomen. Zoals moederschepen van buitenaardse wezens.
  Vroeger kende men het fenomeen “vallende ster” ook niet en circuleerden allerlei verzinsels de ronde. Nu weet men door de gevorderde wetenschap dat het ruimtestof is of komeet dat in de dampkring van de aarde terechtkomt en verbrandt.

  Religie idem dito. Er zijn enorm veel religies op deze aardkloot. Iedereen denkt dat de zijne/hare de waarheid is. Nou ook dat is een gevolg van de angst die ieder mens ingebakken is voor straf vanwege zijn of haar gedrag. Dan krijg je een soort hel of hemel boodschap. Pas op hoor…….is de boodschap dan. Zelfs geloof in reïncarnatie kent deze boodschap. De waarde van een volgend leven is afhankelijk van datgene wat je nu leert of juist niet. Ook een vorm van dreiging. Maar wat heb je er aan als je niet weet op het moment van je leven wat de vorige was (ik spreek voor mijzelf hoor).

  Het christendom heeft ook zo zijn vraagtekens voor mij. Met name de persoon van van Jezus. Hij bracht de boodschap van liefde. Maar je kon alleen zijn Vader (God) bereiken middels het geloof in hem als zoon van God. Ik zie Jezus meer als voorbeeld en profeet die als boodschap had hoe je dient te leven volgens zijn normen en waarden die ik zeer hoog acht. Maar in mijn optiek was Jezus een gewoon mens.

  Maar als je in het Midden-Oosten zegt dat je een zoon van God of Allah bent dan spot je met de religieuze gevoelens aldaar. Joden hebben dat zeer aangetrokken en voelden zich gekwetst in hun geloof en wachten nog op een te verwachten Messias zoals o.a. in Jesaja wordt voorspeld. Daarom is Jezus ter dood gebracht door de Joden. Maar het verhaal werd omringd met legenden (geboren uit de maagd, opgestaan uit de dood enz.) door de apostelen.
  Jezus zelf heeft geen letter op schrift gezet.
  In de Koran wordt Jezus ook genoemd, daar ontkent Jezus echter nadrukkelijk de zoon van God te zijn.

  Ca. 300 na Christus kwamen enige bisschoppen bijeen te Nicea onder voorzitterschap van Constantijn, de Romijnse bezetter, die tot het christendom bekeerd zou zijn. Maar aanbad nog de Zonnegod hetgeen nog te zien is op geldstukken uit deze periode.

  Voor de goede orde, ik ben geen atheïst. Ik geloof in de God van Abraham.
  Delphi en Miranda, ik draag jullie een goed hart toe en heb jullie met dit epistel/of voorgaande reacties niet willen kwetsen.

  Veel liefs

  april 11, 2010 om 1:34 pm

 17. delphi

  Ik ga er maar even op in; niet tegen in…

  Paranormaal is een nogal vreemde benaming voor de genetisch gecodeerde werking van ieder mens voor het waarnemen met achterliggende zintuigen, eigenlijk eveneens zintuiglijke factoren, van subtiele energieen rondom ons, nog niet geheel los van ons vermogen om te fantaseren, te oordelen, onze cognitieve vermogens enz. Daarom is leegmaken en loslaten in de spirituele traditie van belang, om zo zuiver mogelijk te kunnen zijn… iets waar de Westerse, egogerichte mens, moeite mee heeft. M.a.w. de ruis die vaak optreedt bij paranormaal begaafden is niets anders dan desintegratie van alle vermogens, dus nog in dit stadium een zeker onvermogen.

  Persoonlijk denk ik dat wij t.o.v. vele andere buitenaardse culturen lachwekkend primitief en barbaars zijn. Ze lachen zich te pletter als ze een buitenurinoir zien. De overheden, inclusief samenwerkende wetenschap weten dat ze er zijn.

  Religie; angst, nee, wel leerschool. Reincarnatie vind ik ook een beetje gek in die zin, dat – en dat ge o-h heb ik vaak genoeg moeten aanhoren – wat je overkomt, is iets dat je in je vorige leven blah blah blah… maar we herinneren er ons niets van. Je kunt iemand niet veroordelen als er geen herinnering is, dus gel… van de bovenste plank en in strijd met mijn rechtvaardigheidsgevoel. Karma an sich, in het leven dat je leidt, dus oorzaak-gevolg, ja, dat komt wel dikwijls voor. Ik heb het zo vaak gezien; alleen geven mensen niet graag toe dat ze fout hebben gezeten. Het leven als leerproces absoluut. Een scheuring in religies, ook waar… de waarheden die men postuleert zijn vaak bijzaken. Ik geloof overigens wel dat je zielsniveau bepaald waar jij je thuisvoelt en dus naar toegaat.

  Het is vreemd dat Jezus in het ene zegt de zoon van God te zijn (wij zijn overigens allemaal zijn kinderen), en in de Islam bijvoorbeeld niet. Hij was geen schizofreen en om banger te zijn voor de Islamieten als de Joden om gekruisigd te worden, nee … het enige dat ik me kan bedenken dat hij het juist bij Joden nog meer benadrukt heeft, omdat dit Gods volk is en omdat de kruisiging bij voorbaat bepaald was … als offer. Ja, Jezus was mens en geest, zoals wij allen. Alleen wist en kon hij wat meer, maar hij heeft nooit beweerd dat wij dat niet zouden kunnen, maar dat vraagt wel een gigantisch bewustzijnsniveau, die inderdaad niet meer van deze Aarde is.

  Ja, ik denk dat er veel in de Bijbel ook is gemanipuleerd. Bij Openbaringen bijvoorbeeld zijn veel stukken uitgehaald en diep verborgen. Ten eerste om de vijand niet wakker te schudden, denk maar aan een soort militaire strategie, ten tweede omdat mensen die het verborgen hebben zichzelf er wellicht in herkenden, het te veel waarheid was, te schokkend enz.

  Liefs, Delphi

  april 11, 2010 om 7:09 pm

 18. Miranda

  Filosoof/Delphi, ik gooi jullie beider commentaar even op een hoop met jullie permissie. En anders ook trouwens, dat werkt lekkerder.
  Ik geef jullie beiden gelijk wat betreft het paranormale. Een goede paragnost en consorten geeft altijd zoveel “bewijs” dat de dingen na te gaan zijn. Kijk maar naar John Edwards. Die knaap is gewoon goed. Punt. Net wat Delhi zegt: ook ik ken het klappen van de -doe maar erg interessant want ik ben paranormaal-zweep. Getver, misselijkmakend al di drukdoenerij die helemaal in de mode is. En sommige tv programma’s als bv. Uri Geller en co, doen daar dapper aan mee. Er zijn zoveel mensen die echt denken dat alles wat daar gebeurt paranormaal is. Ja, zo lust ik er nog wel een zeg. Gooi er een euro in en het juiste antwoord rolt eruit. Niet natuurlijk.
  Maar dan kom je weer bij de discussie: de echte goei bescheiden paragnost die hoor en zie je niet op tv. Ik durf te beweren dat bij 99% het ego een erg belangrijke rol speelt. En dat verandert vaak een hoop. Niet erg, iedereen heeft z’n leerproces.

  Wat religie betrft kan ik heel kort zijn: ik ben atheïst. Ik ben de mening toegedaan na heel veel zoeken en leren dat religie in welk vorm dan ook gecreëerd is. Dus wat dat betreft ben ik geen goede discussipartner. Ik sta wat dat betreft regelrecht achter David Icke. Ook wat betreft reïncarnatie. Zoals hij zegt: we zijn oneindig en alwetend. en keren uiteindelijk weer naar de grote bron terug. En hoe kan je wanneer je alwetend bent steeds weer moeten terugkomen om te leren? Je weet alles toch al. Daar moet je even over nadenken, maar in mijn visie klopt dat.

  En als je gelooft wat ik geloof zoals boven vermeld, dan kan je dus ook geen kant op met de bijbel, koran enz. Het maakt het er wel een stuk simpeler op en ik denk dat dat ook de bedoeling is. Al het ruis is gecreëerd om je zo ver mogelijk van de werkelijkheid af te houden. Hoe meer herrie, hoe verder van de bron.

  Het zal mij benieuwen wat er allemaal in dat nieuwe boek van Icke staat: zoals bij zijn eerste boek vond ik de dingen soms zo far out. Nu maken ze onderdeel uit van mijn dagelijks bestaan en vind ze meer dan normaal. Maar o, o, dat nieuwe bok. Worden we vanaf de maan bestuurt door aliens en is de maan geen planeet oid maar een megaruimteschip? Die man is knettergek! Of niet….?????

  april 11, 2010 om 7:56 pm

 19. Filosoof

  Weet je wat ik een pluspunt vind, dat we beiden een andere visie mogen hebben in dit land.
  Yes!!
  Liefs van Filosofietje.

  april 11, 2010 om 8:02 pm

 20. Miranda

  En zo is ’t maar net! Gelukkig nog wel.

  april 11, 2010 om 8:54 pm

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s