Just another WordPress.com site

STEL JE VOOR DAT DE PAUS DIT ZIET ….

apaus

De burgemeester van het Maltese Luqa heeft gevraagd een monument in de vorm van een penis weg te halen. De paus komt er volgend weekend immers op bezoek, en burgemeester John Schembri wil absoluut vermijden dat de kerkleider het “vulgaire en obscene” ding te zien krijgt. Lees meer.

Hoe kan dat nu? Voor het Vaticaan staat een enorme obelisk, ook bekend als een fallussymbool. Maar ja, het moet natuurlijk niet al te bekend voorkomen, uiteraard, evenmin als het kindermisbruik, dat gepresenteerd werd als ´liefde´

Lysander

Advertenties

8 Reacties

 1. fred

  Ik schoot enorm in m’n lach toen ik bovenstaande foto zag en moest meteen denken aan een opblaasbare alien.

  april 13, 2010 om 1:03 pm

 2. Miranda

  Als er een bekend is met een penis in welke vorm dan ook dan is het die Ratzinger wel. Maar het is tot nu toe wel gebleken dat hoe hypocrieter je bent hoe langer je het volhoudt in die kerk. Ik hoop alleen dat nu het deksel van de beerput is deze ook helemaal opengaat. Mijn God wat zal dat stinken zeg, meer dan men ooit op deze wereld heeft geroken.

  april 13, 2010 om 1:57 pm

 3. Ik hoop dat die open gaat en dat ze gestraft worden, maar helaas zal dat wel niet en zal dat wel weer in de beroemde doofpot gestopt worden.
  Belachelijk dat ze dat weg halen.

  Groetjes van Anneke

  april 13, 2010 om 2:42 pm

 4. fred

  Zou hij in de RATZ(inger) zitten wegens misbruik? Deze paus lijkt nu ineens aan penisnijd te lijden. Hahaaaaa. Ik vind het lullig dat de kunstenaar zijn goedbedoelde kunstwerk moet weghalen.

  april 13, 2010 om 4:36 pm

 5. Miranda

  Misschien vindt ie kabouter butplug wel leuker, mag ie daarheen verhuizen.

  april 13, 2010 om 5:01 pm

 6. Filosoof

  Er is nu ineens wetenschappelijk bewijs dat het celibaat niet de oorzaak was van kindermisbruik/pedofolie maar de oorzaak dient te worden gezocht bij de homo’s onder de geestelijken volgens het Vaticaan.

  Is dit het officiële antwoord van de RK-kerk?

  Overgeven moet ik van de geestelijk leiders. Weg met het instituut kerk. Je geloof kan ook beleden worden zonder deze machthebbers, die in de geschiedenis misbruik hebben gemaakt van hun macht, naar nu blijkt met hun zegenende handen, nog nat van het wijwater, ook misbruik maakten van machteloze kindertjes. Walgelijk.

  april 13, 2010 om 8:37 pm

 7. Miranda

  En het trieste is, dat ik van mijn oma weet dat het in haar tijd, al meer dan een eeuw geleden echt niet anders was. En mijn schoonouders, beiden geïnterneerd bij de nonnen en broeders van hetzelfde laken een pak. Er werd altijd wel besmuikt over gesproken en gewaarschuwd voor een bepaalde priester of non maar niemand kon iets doen als ze na de les bij deze soeur of priester werden geroepen. Vergeet niet dat sexualiteit sowieso niet bespreekbaar was. Maar de verhalen die ik van heb heb gehoord over de internaten en weeshuizen waar ze zaten, daar lusten de honden geen brood van. De mensen zijn dan ook voor de rest van hun leven “vreemd” gebleven. Lang leve de rk religie.

  april 13, 2010 om 9:23 pm

 8. Regenboog

  PAUS STAPT OP C.Q TREEDT AF. HIJ GAAT ZICH MEER AAN ZIJN GEZIN WIJDEN.

  april 16, 2010 om 2:53 am

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s