Just another WordPress.com site

WIE HEEFT DE STREEP VAN JUPITER GEJAT?

Jupiter is een streep verloren. Weer een mysterie erbij. Hoe kan dat nu? Je verliest als planeet toch niet zomaar een streep? Zou een enorm ruimtemonster hem hebben opgeslokt? Of heeft onze regering een stiekem ruimteprogramma en hebben ze de gasstreep binnengehaald voor toekomstige energievoorziening? Hebben die ondeugende grijzen hem gejat?  Of is het een natuurlijk proces? Wie het weet mag het zeggen.

lees hier meer over

UPDATE 14 MEI 2010: De aliens worden ook al verdacht van het kapen van de Voyager 2, Lees hier

Delphi

2 Reacties

 1. fred

  Delphi ik heb de streep niet gejat omdat ik een alibi had. Het is gewoon een natuurlijk proces volgens mij en heeft niets met een mistige mysterie te maken.

  mei 13, 2010 om 12:11 pm

 2. Regenboog

  Normaal gesproken is ten noorden en ten zuiden van de evenaar van Jupiter een donkere band te zien. Maar de zuidelijke band, die eind vorig jaar nog gewoon waarneembaar was, ontbreekt nu. Wanner hij precies is verdwenen is onduidelijk.
  Vanaf de aarde gezien stond de planeet de eerste maanden van 2010 te dicht bij de zon om waarneembaar te zijn. Het is niet voor het eerst dat Jupiter een van zijn strepen kwijtraakt. In de jaren 70 en 90 van de afgelopen eeuw gebeurde dat ook al eens.

  Vermoed wordt dat zo’n verdwijning optreedt als er boven de donkere band een hogere getinte wolkenlaag is ontstaan.
  Waarom dat gebeurd is nog een raadsel.
  Bron: nu.nl

  Volgens mij is oorzaak gelegen in een streepjescode dat is aangebracht door aliens, zodat eventuele kopers exact de prijs weten om in het bezit te komen van deze planeet. Bodemschatten zijn nog onbekend maar de omringende gassen kunnen wel eens zeer waardevol blijken te zijn voor het aardse…………..

  mei 13, 2010 om 1:45 pm

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s