Just another WordPress.com site

EEN GOEDE REDEN OM GEEN CHIP TE PLAATSEN

Nee, we gaan het nu niet hebben over de 666-chip. Hoewel, als het toch echt zou moeten, ik er echt niet onderuit kan, dan geen chip in mijn rechterhand, of linkerhand of voorhoofd. Doe hem maar in mijn achterwerk, linker- of rechterbil, maakt niet uit. Mocht het in de toekomst als indentificatiemiddel gelden, om bijvoorbeeld deuren te openen, kan dat net zo goed als ik mijn achterwerk optil. Piep…scan!

Maar de reden om er helemaal geen een te plaatsen is deze:

Brit besmet met computervirus

Het is weer zo’n technisch hoogstandje dat helemaal niets toevoegt. Oh, mijn pc heeft een worm, oh Jan is langs geweest. Zeg Jan, zou je jezelf niet eens goed laten scannen? Norton heeft nieuwe updates. Oh, en doe er meteen ook even eentje in je hersenen. Ja, zo’n chip… kunnen we lekker in de toekomst cyborgjes worden, haha hihi….

Nou, nee.

Of ben ik nu ouderwets? Hoort dit bij het ouder worden? De vooruitgang tegenhouden? Maar is het wel vooruitgang?

Orin

Advertenties

23 Reacties

 1. Miranda

  Ik geen chip, nu niet en nooit niet!! Vergeet niet, dat het ding 2 kanten uitwerkt. Het is echt in in ons voordeel uitgevonden. Het is het ultime controlmiddel van de illuminatie op weg naar een global state. En wat erger is, er wordt gezegd dat het een onderdeel is van de thought police zoals Orwell het al in 1984 beschreef. Bovendien kan het blijkbaar ook nog eens je gedachten beïnvloeden. Je moet er toch niet aan denken (als het zelf nog even mag). Mijn tijd zal het wel duren alhoewel het met rasse schreden dichterbij komt, maar als ik denk aan onze kinderen en kleinkinderen. Mijn hemel waar gaat dat heen?

  mei 26, 2010 om 8:10 pm

 2. delphi

  Ja, dat is dus inderdaad de implicatie die de 666-angstigen ook weten. Komt op hetzelfde neer, maar dan vanuit een andere hoek.
  Mind Control technieken, tja … die zijn er, maar hoe geavanceerder de techniek, hoe lastiger om het te onderkennen en je ertegen te verzetten.
  Ook voor mij geen chip. Ik ben… wie ik ben.

  Delphi.

  mei 26, 2010 om 9:11 pm

 3. Miranda

  @Delphi, hier bn ik het niet mee eens : hoe geavanceerder de techniek, hoe lastiger om het te onderkennen. Het is nl heel eenvoudig terug te brengen naar iets heel simpels. Dat is het nl. Wij maken het veel ingewikkelder dan het is. Als je weet hoe het systeem werkt kan je je er tegen verzetten. Je moet het alleen even doorhebben.

  Ik luister nu naar een interview met David Ickje die hier vast ook op in gaat. Als je 1.50 u hebt dan kan ik je het van harte aanbevelen. Je moet er voor gaan zitten want het luistert niet simpel weg, maar maakt héél vel duidelijk. Voor degene die wil horen, dat wel.
  http://www.davidicke.com en dan bij headlines.

  mei 26, 2010 om 9:26 pm

 4. delphi

  Thanks, ik zoek zo bad en bed op, maar als ik een momentje heb, ga ik luisteren.

  Liefs, Delphi

  mei 26, 2010 om 9:40 pm

 5. Miranda

  ZEKER DOEN! iK ZIT NU OP 1 UUR LUISTEREN EN HIJ HEEFT HET AL EEN PAAR KEER ZEER INDRINGEND OVER DE CHIP GEHAD. EN ABSOLUUT NO WAY OP EN MANIER DIE JE ZOU VERWACHTEN. WEER EEN EYE-OPENER.

  mei 26, 2010 om 10:06 pm

 6. Regenboog

  David spiritueel? Een nieuwe wereldorde? Obama afkomstig uit 2500 sterrenstelsels verder op. Dit om de helft van de wereldbevolking te vernietigen, door gif uit de lucht, inentingen, enz. enz. om een nieuwe wereldorde te beginnen met het restant van de wereldbevolking. Voorzie de mensheid van een onzichtbaar chippie en het worden robots die kunnen worden gemanipuleerd door de nieuwe heersers van deze aarde.

  Als je dit niet gelooft ben je nog dom ook of naïef. Nou dan heb ik een “TICKIE”.

  Ik ben zo vrij (nog wel) hier afstand van te nemen, dus ben ik horende doof en ziende blind. DAT geloof ik nou weer niet.

  mei 27, 2010 om 4:19 pm

 7. Miranda

  @Regenboog, dat is nou het vurrukkulukke van dit land. Je mag geloven wat je wilt. Zalig toch. Ik wil er maar ‘eén ding over zeggen: ik volg deze man al 21 jaar, heb hem destijds persoonlijk ontmoet en vind hem allesbehalve dom. Het is een gedreven mens dat door zijn passie behoorliojk op z’n duvel heeft gekregen. Ook ziektes laat hij niet de baas over hem spelen. Hij zoekt op plaatsen waar een ander niet zou zoeken en komt en kwam achter dingen die een ander nooit gevonden zou hebben. Hij is belachelijk gemaakt tot op het bot, maar gaat door en krijgt steeds meer mensen achter zich die denken: hm, dit is nieuw voor ons en zó far out, zou er iets van waar zijn? En stel dat de helft van wat hij beweet waar is, dan is het toch nog gruwelijk genoeg om eens over na te denken, je er in te verdiepen. Afwijzen kan altijd nog.
  Trouwens, geen nieuwe wereldorde? Hitler wilde het al.

  mei 27, 2010 om 5:12 pm

 8. delphi

  Heb er helaas nog geen tijd voor gehad. Vanavond alweer vliegen.
  Maar ik hoor van Regenboog dat ook David zegt dat Obama een buitenaardse is en dan met dit soort snode plannen? Ik wist wel dat er verhalen gingen, maar dat David dit ook zegt.

  Obama buitenaards? ‘k weet het niet, van de verkeerde partij dan. In elk geval heb ik geen hekel aan Obama, maar ik heb ook verder niks met hem. Ik vind hem weinig invloed uitoefenen, niet zo van wat de angst eerst was; goh, goh, wat brengt die man grootse dingen voort. Integendeel zelfs; zijn steun brokkelt af.
  Dat hij een marionet van de illuminatie is, ja, dat geloof ik wel. Ook die club schijnt contact te hebben (gehad) met negatieve buitenaardsen, heb ik van horen zeggen.
  En ja, de NWO is, als het ze lukt, driftig in de maak. Wees waakzaam ten allen tijde, zou ik zeggen.
  Team Ordely

  mei 27, 2010 om 5:42 pm

 9. delphi

  http://teletekst.nos.nl/?101-01

  Dit zet je dan wel weer aan het denken.

  mei 27, 2010 om 5:47 pm

 10. Miranda

  @Delphi, ik weet echt niet of Icke zegt dat Obama een buitenaards wezen is. Ik kan het me niet voorstellen. Hooguit een frontman van de illuminatie. Ik denk dat het een geintje was van Regenboog. Neem je tijd om het eens te beluisteren, het is niet iets dat je er even tussendoor doet.
  Ik ga het vanavond nog maar eens beluisteren, dan hoor ik dingen die me dee eerste keer ontgaan zijn. Wat ik wel merk is dat Icke bijzonder positief is wat betreft de toekomst in tegenstelling tot de tig doemdenkers, is ie overigens altijd geweest en praat gelukkig niemand na. Heeft ie ook niet nodig. Hij is iemand die mensen de ogen opent, maar natuurlijk kan niet iedereen daar aan toe zijn. Ik denk dat wanneer ik nu midden in zijn betoog zou vallen voor de eerste keer ik ook zou denken: wat is dit nou voor een vreemd type? Maar ik ben al die 21 jaar met hem meegegroeit en we zijn allebei van onderaf begonnen. Dat scheelt een jas natuurlijk.

  mei 27, 2010 om 5:57 pm

 11. Miranda

  Wat betreft die camera met gezichtsherkenning: problem, reaction, solution. Het valt allemaal erg mee in R’dam. Mijn dochter heeft uit hoofde van haar beroep eens 2 weekenden meegelopen met de Rotterdamse politie en dan mn ’s nachts. De enige relschopper waar ze enigszins last van hadden was nb terror Jaap. Maar roep maar hard dat het allemaal zo erg en verschrikkelijk is. Onderdeel van het plan…..

  mei 27, 2010 om 6:07 pm

 12. Regenboog

  @Miranda, dat je alleen in dit land geloven mag wat je wilt is niet juist. Ieder mens op deze aarde mag geloven wat hij/zij wilt. Het verschil zit hem alleen waar je woont! Onder vele regimes mag je datgene wat je gelooft niet altijd uitdragen. Want dan kom je achter de tralies terecht. Heeft veelal te maken met twijfelachtige, onoprechte religieuze of politieke machthebbers. Aan hun macht mag niet getornd worden.

  David Icke is het niet te doen om macht. Dus dat zijn niet de beweegredenen waarom ik mijn reserves heb. Die zijn meer gelegen in het feit dat hij ANGST gebruikt om zijn produkt te verkopen. Zijn produkt en specialiteit zijn complottheorieën. Het is een obcessie geworden overal iets achter te zoeken en daarmee angst zaaien. Daardoor verkopen zijn boeken goed en hangen de voor- en tegenstanders van zijn ideeën in volle zalen aan zijn lippen. Ik heb boeken van hem gelezen en zijn lezingen op film gezien. Maar de wijze van zijn boodschap brengen doet mij heel erg aan sektarische groeperingen denken. Het staat uiteraard jou vrij je te vinden in zijn denkbeelden. Jij laat mij vrij…………yippieeeeeee.

  Natuurlijk is Davis niet dom, maar is zijn boodschap en waarschuwingen aan de mensheid zijn enige doel? Nee enig gevoel voor commercie (heel veel zelfs) kan ik hem ook niet ontzeggen. Soms denk ik wel eens, is zijn bezorgdheid echt of geveinsd. Toch ben ik van nature niet zo’n argwanend typetje hoor.

  Nieuwe wereldorde en Obama? Waarom juist Obama? Waarom geen aanvang onder Clinton, dan waren wij pas de sigaar geweest (grapje).

  mei 27, 2010 om 6:29 pm

 13. Miranda

  @Regenboog, ik ken uiteraard Ickes motieven ook niet. Wel weet ik, dat hij aan al zijn zommerciële zaken nagenoeg geen bal overhoudt, dus dat is een misverstand. Hij woont in een heel klein appartement dat ie ook nog eens huurt op het Isle of Men. Jarenlang heeft hij geen droog brood kunnen eten want veel boeken verkocht hij niet en de volle zalen die hij trekt is iets van de laatste 2 jaar. Voor die tijd was hij blij met een halve paardenkop. Bovendien kwam hij niet heel veel verder dan Engeland.
  Ik ben niet van mening dat hij angst zaait. Het tegendeel eerder. Hij signaleert, maakt de mensen erop attent en komt met “oplossingen”. Het feit dat hij signaleert is dus dat er al angst aanwezig is. Hij zaait die niet, dat doen anderen. Kijk maar om je heen, veel mensen zijn bang. Bang voor geld-of baanverlies. Bang hun hypotheek niet te kunnen betalen, bang voor hun veiligheid, bang dat hun kinderen de dupe worden van pedo’s enz. enz. Zo kan ik nog wel even doorgaan, je herkent het vast wel. En Icke stelt dit soort dingen dus aan de kaak.
  Ach, als het je niet interesseert dan laat je het gewoon links liggen.

  mei 27, 2010 om 6:47 pm

 14. Regenboog

  @Miranda, Even een correctie van mijn kant. Wellicht heb je de indruk dat zijn denkwijze mij niet interesseert. Dat is beslist niet het geval. Ik heb Icke alleen niet zoals jij zo lang gevolgd. Ik ben er pas een jaar of drie mee aan de gang, overigens nog veel meer zaken hoor.

  Je hebt nu eenmaal vóór en tegenstanders. Ik heb er kennis van genomen en zijn denkwijze past niet bij de mijne. Wellicht mis ik de buigzaamheid om er meer voor open te staan. Maar ik blijf hem wel volgen. Toch een volgeling dus.

  mei 27, 2010 om 7:07 pm

 15. Miranda

  @Regenboog, iedereen doet iets en is geïnteresseerd in iets dat bij hem past op een bepaald moment in z’n leven. Wie weet hoe we er beiden over 5 jaar over denken, dan wijs ik het misschien af en loop jij z’n lezingen af.
  Ik kan je wel sumier uitleggen waarom ik het in veel zaken met hem eens ben: beroepsmatig heb ik veel dingen, net als hij, over de hele wereld onderzocht. En alles pre internet, dus wilde je iets weten, dan moest je er wel opuit. Nu is alles veel gemakkelijker, maar krijg je ook snel veel papegaaien. Het is toch anders wanneer je het zelf het geroken, vastgepakt, besnuffeld hebt en zelf bent opgepakt. Dan bekijk je de zaken van meer kanten dan wanneer je het alleen via internet kunt opzoeken. Nu moet je iemand maar op z’n mooie blauwe ogen geloven en dat is het domste wat je kunt doen. Onderzoek zelf en behoud het goede…..

  mei 27, 2010 om 8:46 pm

 16. delphi

  Zo, weer teruggevlogen en reacties gelezen.
  Ja, Icke heeft veel punten van waarheid, hoewel bij sommige dingen ook mijn oren gingen klapperen. Aan de andere kant … ben ik bereid om nu meer aan te nemen. Noem het bewustwording en andere ervaringen.

  Angst is een slechte raadgever, Regenboog. Absoluut. Liefde is de afwezigheid van angst, licht de afwezigheid van duisternis. Aan de andere kant, is het wel zo dat we absoluut waakzaam moeten blijven. Het is nu eenmaal zo dat we niet in een vredelievende wereld terecht zijn gekomen. We zitten aan de beperkingen van het menszijn vast en dat maakt dat we een zekere mate van voorzichtigheid moeten hebben, van wantrouwen zelfs. Zouden we dat niet hebben, dan denk ik dat de wereld al lang om zeep was geholpen. Nu is er altijd nog een beetje oppositie tegen snode plannen.

  Dus wakker blijven is noodzaak, ook al klinken sommige dingen complotachtig. Daarom geldt voor mij ook het credo; onderzoek alles en behoud het goede.

  Morgen weer een berichtje van mij, nu is het er niet van gekomen, terwijl er genoeg in het nieuws is.

  Delphi.

  mei 27, 2010 om 9:59 pm

 17. Regenboog

  @Miranda, je schrijft:…………….Onderzoek zelf en behoud het groede……….
  Ik heb veel onderzocht (onderzoek, leer nog)en bemerk steeds dat er minder positieve kanten zijn dan ik aanvankelijk dacht. Dit geldt voor een scala aan voor mij belangrijke onderwerpen. Je hebt gelijk dat internet een mooi medium is om informatie uit te halen. Deze informatie is echter altijd gekleurd door de “achtergrond” van degene die de informatie verstrekt. Tweede-, derde-,vierde-handsinformatie bovendien. Tracht daar maar eens het goede uit te halen, laat staan te behouden. Helaas moet ik zeggen dat ik niet altijd onbevooroordeeld ben. Dat heeft weer te maken met MIJN achtergrond denk ik.
  Jouw persoonlijke internationale ervaringen geven je wel een voorsprong dat besef ik maar al te goed. Dit is dan ook één van mijn redenen jou zeer hoog te achten. Kan ik het nog mooier zeggen denk je?

  mei 27, 2010 om 11:02 pm

 18. Miranda

  Verdorie Regenboog, is dit even leuk wakkerworden….dat wordt me niet iedere dag gezegd, me zeer hoogachten. Hooguit een, ook niet te versmaden, goedemorgenlik van m’n teckels.

  Maar zonder dollen, ik begrijp je betoog uiteraard en dat is ook wat ik bedoelde. Maar zolang onderzoek, ook al is het gekleurd, je toch de nodige info kan verschaffen, is het altijd beter dan niets. En voor jezelf uitmaken waar je iets mee kunt en de rest terzijde schuiven is dan de enige optie. Dus behoudt het goede enz.
  Het zou overigens wel heel raar zijn als niet iedereen z’n eigen kleurtje eraan zou geven. Schier onmogelijk eigenlijk. Ik neem altijd het voorbeeld van de tafel: we staan er met z’n vieren omheen en beschrijven alle vier diezelfde tafel. Dan krijg je toch echt 4 verschillende, maar op elkaar lijkende beschrijvingen. Gewoon omdat iedereen op een andere plek staat.

  Wat betreft het feit dat je steeds minder positieve kanten ontdekt aan zaken: inherent aan onderzoek. Geloof me, ik heb jaren geleden eens letterlijk en figuurlijk over de pot gehangen. Ik kon de ongelofelijke ontdekking die ik net gedaan had niet verteren of verwerken. Dat zoiets bestond!!!! Dat negatieve van veel dingen zien was onvermijdelijk, want het is er gewoon. Maar….op een gegeven moment heb ik besloten om dat een plek te geven en de positieve zaken weer een kans te geven. Puur als overleving want met zoveel shit hou je het niet vol. En dat houdt in dat ik alles weer klein heb gemaakt: genieten van een mooie bloem, van een wandeling in de bossen. M’n dagelijkse goeie gesprekken met vrienden en kennissen enz. Als dat weer in balans is, dan kom maar weer op met de stapel shit: ik ben er weer klaar voor.

  Dus voor iedereen vandaag: have a wonderful, wonderful day!!!!!

  mei 28, 2010 om 9:24 am

 19. fred

  Ze zouden beter geen chip kunnen plaatsen maar de mensen bewust moeten maken dat er drie fasen zijn in iedere mens die ze zouden moeten leren herkennen voor hun innerlijk groeiproces.

  http://www.argusoog.org/2010/6790/

  @Delphi, ik deel jouw mening van posting 27 mei 2010 21:59

  mei 28, 2010 om 12:45 pm

 20. Miranda

  @fred, maar dat is nou juist wat “ze” proberen te voorkomen, de mens laten groeien en vooral bewustwording. Zodra de mensen zelf gaan denken heb je de poppen aan het dansen. Althans in “hun” optie. En juist daarom is het zaak dat we het massaal wel gaan doen.

  Btw, die link werkt niet, enig idee waar te zoeken?

  mei 28, 2010 om 12:49 pm

 21. Regenboog

  @Miranda, dank voor je reactie. Maar wat een inhoudelijke toeval wat je schrijft. Mijn reactie aan jou was aanvankelijk veel langer dan er staat. Ik schreef (of woorden van gelijke strekking): Dat indien ik jou bij mij thuis zou uitnodigen en jij later in gesprek komt met derden over b.v. mijn interieur er een totaal ander beeld te voorschijn zou komen dan wanneer ik dit mondeling zou hebben omschreven. Ik dacht op dat momen bij mezelf, ach wat een gezwam eigenlijk in de ruimte . Wissen die handel!!!!!!!!!!

  Nu schrijf jij exact hetzelfde op, maar dan over een tafel!!!!!!!!!!!!
  Ik was totaal verrast, temeer daar jij het zo’n mooie “dagopening”vindt. Waarachtig ik schrijf dit nu op met een glimlach op m’n smile. En geloof mij nu maar, ondanks mijn blauwe ogen dat is niet dom van je………………..

  mei 28, 2010 om 1:02 pm

 22. fred

  @Miranda, probeer deze link en klik op > ommekeer.

  http://indigorevolution.nl/pagina722.html

  mei 28, 2010 om 1:14 pm

 23. Miranda

  @Regenboog, is dat een gevalletje van op dezelfde golflengte zitten of niet? Grappig, blijkbaar krijgen we altijd waar we (onbewust) om vragen. Blijft toch een mooi ding die kosmos, ook al begrijp ik er de helft van de tijd niks van. Maar zulk soort dingen maakt me altijd vrolijk. Bij twijfel maar aan dit soort voorvalletjes denken en ik kan er weer even tegen. Zo en nu terug de zon in.

  mei 28, 2010 om 1:33 pm

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s