Just another WordPress.com site

ZORGEN OM 2012? GELUKKIG HEBBEN WE DRUNVALO MELCHEZIDEK

De tijd snelt voort. Velen van ons vragen zich af wat het moet worden met de aarde, de mensheid. Hoe heeft de mens zo kunnen vallen?

Gelukkig heeft Drunvalo Melchezidek de antwoorden voor ons. Een interessante visie hoe het zo fout kon gaan met de mensheid en de aarde, hoe spiritueel-technisch het allemaal zit, en hoe er een mooie toekomst op ons ligt te wachten.

Delphi

Advertenties

17 Reacties

 1. Miranda

  Zoals je weet heb ik halverwege de jaren ’90 Drunvalo’s cursus gevolgd. Inclusief merkaba actieveren. De cursusleidster stond erbij te huilen zo mooi vond ze het: weer een aantal mensen die het gelukt was. En ik dacht: wat gelukt? Ik voel niks, ik ruik niks, ik zweef wellicht een beetje, maar vooral vond ik me finaal voor paal staan middenin een Utrechts stadspark. Maar ik heb de meditaite toch een aantal maanden volgehouden, wie weet kreeg ik alsnog waar voor m’n geld. Maar nee, 15 jaar verder en nog steeds nada.
  Maar dfat houdt niet in, dan ik niet wat heb opgestoken van de cursus. Vooral de Heilige Geometrie was een eye-opener die ik op heel veel dingen heb uitgetest.
  Drunvalo zelf heb ik één keer ontmoet in Düsseldorf: een aardige, bescheiden man die bijna bovenaardse rust uitstraalde. Eigenlijk zo’n type dat je gauw in je koffer wilt stoppen en hem thuis in de hondenmand leggen. Ik heb het maar niet voorgesteld.

  mei 28, 2010 om 5:01 pm

 2. delphi

  18 meter bedoel ik natuurlijk, ik ben geen poppenhuispopje… whahaha.
  In elk geval zie ik idioot veel wat merendeels bevestigd is geworden.

  Delphi

  Zo en nu ga ik verder met het eten voor de visite.

  mei 28, 2010 om 5:50 pm

 3. Miranda

  Wow, alweer visite? Je hebt het er maar druk mee. Enfin, wat jij doet is vast geen merkaba. Nee, tuurlijk niet, dat kan je maar op één manier doen. Maar dan nog, ik heb nog steeds niet de indruk dat je er iets aan hebt. Ik hou het er maar op, dat ik het heb gedaan in een “zoekende” periode. Achteraf kan ik er wel om lachen. Ik heb zelfs nog een foto dat ik iets vaags doe in een uit metaal geconstrueerde merkaba. Hoe erg kan je zijn. Gelukkig zie je me besmuikt lachen, maar dit soort zaken ligt gelukkig ver achter me.
  Smakelijk eten en een gezellige avond!!

  mei 28, 2010 om 6:15 pm

 4. Miranda

  Alls wat je helpt om goed door het leven te huppelen is winst. Niks belangrijker dan evenwicht, ook al is hetwankel.

  Nee uit metaal kan niet, ik vergis me. Waar ik in zat was een dodcaheder geloof ik. Ach, weet ik veel, het is al weer lang geleden. Op zich niet zo’n gek idee natuurlijk, want we bestaan nou eenmaal uit die figuren. Dus wanneer je de 5 platonische soliden gestalte geeft uit welk materiaal of in welke grootte dan ook, dan zal dat ongetwijfeld wel helpen bij iets…..vaag!!!! Het is ook niet zo snel uit te leggen en ik zou heel diep moeten spitten om het weer bovn t krijgn. Ik heb hier nog wel ergens een doosje liggen met een merkaba van rozenkwarts en d solids van bergkristal. Zal het ns opzoeken.

  Je activeert inderdaad je lichtlichaam dmv de merkaba. Die gaat dan door de meditatie draaien. Was het niet 2 kanten op?

  Tuurlijk kan het astrale lichaam het fysieke verlaten. Dat is toch ook wat er gebeurt na het overlijden. En bij al dan niet bewuste uittredingen. Dus….als het overdag gebeurt kan je jzelf inderdaad zien staan. Beter niet in de auto want dan gaat je betere zelf er met dat ding vandoor terwijl die ander met de boodschappen op de stoep blijft staan. En dan krijgen ze nog eens ruzie ook samen, ha, ha.
  Het kan zelfs in nog meer vormen, laten we zeggen een splitsen in 5 delen. Maar om dat te verklaren moet je echt in de materie duiken en dat voor hier te ver zo eventjes. Maar het is machtig interessant.

  mei 28, 2010 om 8:54 pm

 5. Regenboog

  Het zit ook in mijn geestvermogens. Of beter gezegd onvermogens hier een touw aan vast te kunnen knopen. 2012 zal als ik het beleven mag niets veranderen. Mocht ik er niet meer zijn dan hoop ik dat jullie mijn profetische woorden zich nog kunnen herinneren. ER VERANDERT NIETS. Ja de geschiedenis gaat verder, Dan is er een ander kabinet, een oorlog elders of hier aan de gang, alledaagse problemen waar we nu nog geen weet van hebben. Maar dat we dan op tapijtjes kunnen vliegen b.v. laat dat maar aan mijn verbeelding over of aan de schrijver van 1000 en 1 nacht. Het ene sprookje is nog mooier dan de andere.
  Maar, Regenboog, geloof jij dan helemaal niets? vraag ik mijzelf af. Er moet toch “iets” zijn. Daar wordt ik helemaal misselijk van. Dat ietsjes-geloof. Je hoort op tv niet anders, als men dat zegt gaan ze er nog zeer pienter bij kijken, alsof ze er veel over nagedacht hebben. Laat dat maar aan de slager over: Mag het een IETSJE meer zijn meneer. De wereld wordt bedonderd door dit soort “wijsheden”. Als ik hier lees dat men lange tijd probeert “het?” te bevatten en daarna de “Master” in een teckelmand zou willen douwen dan heb ik m’n vooroordeel al weer klaar.
  Arme Regenboog, ik kom er nooit uit. Stoppen met zoeken? Is dat de oplossing? Nee. Maar kom nou weer niet aan met dat Bijbelse “behoud het goede” want daar kom ik ook niet achter (wat goed is).
  Ja, liefies doen tegen de ander en dan toch een schop onder je hol krijgen. Dat is pas werkelijkheid. Daar heeft Druvano geen PRAKTISCH antwoord op. Wereldverbeteraars zeggen: Begin bij jezelf. Leuk hoor, maar als de rest niet mee doet, houd voor mij alles op. Dan doe ik liever iemand in vertrouwen/geheim goed. Daar vind ik mijn bevrediging in. Maar een boodschap voor de wereld?, lieve mensen trap er niet in!!!! De uitvoering daarvan bestaat/kan niet. Pessimistisch ben ik niet over de toekomst, maar mijn gezichtsveld voor de kring van mensen met wie ik delen wil of kan is zeer beperkt. Hooguit tot familie, vrienden of kennissen. Maar de grote verandering in dat kotsmisselijke getal 2012 is de grootste fabel. Er zijn zelfs Christenen die beweren dat Jezus in 2012 op aarde zal wederkeren. Nou aan m’n hoela, als hij komt, komt hij volgens de Bijbel “als een dief in de nacht”.

  Als ik het zo na lees ben ik niet zo……….positief. Hoop niet te scherp.

  mei 28, 2010 om 9:02 pm

 6. Regenboog

  @Miranda, leuke posting om 20.54 u, jij begrijpt er gelukkig ook geen donder meer van na al je geëxpirimenteer. Ik begrijp dat.

  @Delphi, leuk bericht ditmaal, lokt reacties uit. Dat het doel waarna wij streven toch. Geweldig.

  mei 28, 2010 om 9:16 pm

 7. delphi

  @Regenboog. Mijn nuchtere, negatief ingestelde aardse ik is net zo. Mijn spirituele ik ziet dingen, die zo gigantisch logisch zijn, dat ik denk; dat klopt gewoon, na veel twijfels en onderzoek en ineens: pam. Alleen dat kan ik niet aantonen in de concrete werkelijkheid. Aan de andere kant is mijn ervaring dat wat ik nu zie en ervaar, dat dit zeker in de nabije toekomst in de concrete werkelijkheid manifesteert. Ik bereid me alvast onbewust voor op die schok. Anderen denken: dat wijf is gek. Dus ik hou het meeste voor mezelf.

  Natuurlijk geloof ik niet alles, maar er is wel iets gaande, waarvan we het fijne nog niet weten, maar wel zal komen. Wat onze perceptie zal wijzigen, verwacht ik.

  Overigens, volgens de meeste christenen komt Jezus pas in 2017, maar hij komt inderdaad onverwachts. De meeste dingen die veranderingen teweeg brengen komen onverwachts, omdat de mensen die ze aanvoelen het begrip tijd niet goed kunnen uitdragen… en ons concept van tijd is anders dan in andere werkelijkheden.

  Complex, niet?

  mei 28, 2010 om 9:18 pm

 8. Regenboog

  Delphi, het is net yoghurt, je kunt kiezen. Links- of rechtsdraaiend.

  mei 28, 2010 om 9:19 pm

 9. Regenboog

  Jouw begrip van tijd is dezelfde als de mijne! Het enige wat ik niet kan bevatten is het begrip “eeuwig”. Zonder begin en einde en dan bedoel ik beslist niet een cirkel. Dan is er geen tijdsbegrip meer mogelijk.

  mei 28, 2010 om 9:24 pm

 10. Regenboog

  @Delphi, je schrijft ……….volgens de meeste christenen komt Jezus pas in 2017………..
  Dat dit de MEESTE christenen 2017 in hun agenda hebben is onjuist. Het is een MINDERHEID.
  Overigens ben ik geen christen, denk wel aan een historisch mens Jezus als profeet, maar geen Zoon van God.
  Dat was de reden dat ik tig jaren geleden het instituut van een kerk de rug heb toegekeerd.
  ‘k Hoop niet dat je me hierom veroordeeld zoals lang geleden een kerk mij heeft gedaan.

  mei 28, 2010 om 9:32 pm

 11. Miranda

  Zo, ik ben maar weer even naar een andere pc verhuisd want die andere blijft toch echt haperende eé vertonen en ik word er gestoord van.
  Goed daar gaan we.
  @Regenboog natuurlijk verandert er niks in 2012. Dat beweer ik al zolang dat idiote gedoe rond dat jaartalo bestaat. Lekker allemaal meedoen, lekker sheepelen. Moet iedereen maar voor zich weten, ik heb er niks mee. Zgn. de Maya’s, ik kan het eigenlijk, net als Shalalie niet meer horen.
  Kan jij je nog Koot en Bie herinneren met hun “ietsgeloof”? Er moet toch iets zijn? Maar wat is dat dan, geen idee, maar er is wel iets….ik heb in een deuk gelegen. Toen al en helemaal to the point. Je kunt mensen hun spirituele ervaringen niet afnemen ook al is er geen verklaring voor waar wij wat aan hebben. Maar de ervaring is er wel degelijk. Komt dit uit de hersenen? Soms, soms niet. Er zijn te veel paranormale ervaringen om weg te wuiven. Waar die vandaan komen? Geen idee. Van overledenen of zit er ergens iemand a la Wizard of Oz achter een grote machine ons iets in te fluisteren? We merken het wel, dan, als we er niet meer zijn.
  De mens wordt in zijn zoektocht bedonderd maar er zijn er ook zat die wel het goede met de mens voorhebben. Drunvalo is een geschikte pief die ik persoonlijk never nooit als een meester zal zien. Zie ik sowieso niemand trouwens. Dat ik hem in m’n hondenmand wil stoppen is gewoon omdat ik het een aardige knuffelbeer vind. C’est tout.

  Jezus op aarde terug? Heb ik vette pech want dat is voor mij een niet bestaand figuur en als ie dan ook nog ’s nachts komt aankruipen volgens dat sprookjesboek. Trouwens over angstzaaien gesproken….dat kan die bijbel ook wat van hoor. Maar dat terzijde.

  Begin bij jezelf. Dat is voor mij wel degelijk een waarheid als een koe. Mensen reageren op mij. En op ieder ander. Als ik met een sjacherijnige kop buiten loop dat reageren anderen daar ook zo op. Ik heb mezelf aangeleerd iedereen vrolijk een goedemorgen toe te roepen als ik de honden uitlaat met als gevolg dat ikzelf niet alleen vrolijk word, maar iedereen roept vrolijk terug. Het is echt waar, het is hier in de buurt ’s morgens een gezellige boel. En hetzelfe geldt voor andere plekken: actie-reactie. Dus ik begin en een ander geageert en ik ben er blij mee. Simpel toch? En dat is al een beetje de wereld veranderen. Je komt eerder met mensen in gesprek en die gaan van daaruit misschien nadenken en dan krijg je een sneeuwbaleffect. En als ik de toekomst positief wil zien, dan wil ik dat ook uitdragen en ik meen het nog ook.

  mei 28, 2010 om 9:37 pm

 12. delphi

  @Regenboog zegt: ‘k Hoop niet dat je me hierom veroordeeld zoals lang geleden een kerk mij heeft gedaan.’

  Het was juist Jezus die heeft gezegd: ‘veroordeelt een ander niet, zodat gij niet veroordeelt zal worden’ etc. etc.
  De meeste kerken hebben niets, maar dan ook niets van zijn leer begrepen en kunnen dat dus ook niet uitdragen.

  Delphi

  mei 28, 2010 om 9:40 pm

 13. Miranda

  Ook ik heb me 20 jaar geleden zelfs laten uitschrijven uit de rk kerk. Ik had er niks mee en wist al lang van de zaken die nu naar buiten komen. En erger. Getver, als ik de verhalen van mijn oma hoorde over haar 21 (!!!) zwangerschappen omdat meneer pastoor zei: de lusten dan ook de lasten. Ik zeg er maar niks meer over brr. Lekker clubje!

  @Delphi, als jij gek bent dan zijn we het allemaal. En blij dat we ermee zijn, ha, ha. Weet je, ik vind mijn spirituele en paranormale ervaringen vaak reëeler dan de allerdaagse werkelijkheid. Veel logischer, een soort herkenning van een tijd toen ik hier nog niet was. En waar dat was en wanneer? Geen idee.

  mei 28, 2010 om 9:47 pm

 14. delphi

  Ja, Miranda, dat heb ik ook en zolang het inspirerend positief is en je iets leert, vind ik het ook best.

  En een lol dat ik soms kan hebben. Het kan ook een bron van inspiratie zijn.

  mei 28, 2010 om 9:51 pm

 15. Miranda

  Helemaal mee eens. Die AHA rlebnissen vind ik persoonlijk erg inspirerend. Zonder zou het allemaal meer van hetzelfde zijn en erg oppervlakkig. Het voegt iets toe.

  mei 28, 2010 om 9:58 pm

 16. Regenboog

  @Miranda en Delphi, vergeef mij dat ik op dit vroege tijdstip nog even wil reageren. Gewoon omdat een mens wel eens de slaap niet kan vatten.
  Miranda, jij schreef over het uit laten schrijven uit de rk-kerk. Ruim 30 jaren heb ik hetzelfde schriftelijk gedaan uit een zeer orth. prot. kerkgenootschap. Een brief terug ontvangen met als inhoud dat “het oordeel verschrikkelijk zal zijn en voor eeuwig te laat”. Bovendien heb ik (door mijn schrijven destijds) gezondigd tegen de Heilige Geest en dat is onvergeeflijk……..

  Dat deed mij pijn, heel veel pijn toen. Even maar. Ik voelde mij bevrijd……was daardoor ook geestelijk volwassener geworden. Tot op de dag (nou ja nacht) van vandaag denk ik op MIJN wijze over alles na en neem niets meer zoals vroeger “voor zoete koek”aan. Kijk dat bedoel ik eigenlijk met “achtergrond” van mij. Nu leef ik nog op dit aardse en geniet daar met volle teugen van, mocht er daarna nog iets zijn……..wedden dat het alleen maar mooier kan zijn dan hier. Dreigen met hel en verdoemenis heeft geen baat, alleen maar om macht te verkrijgen over mijn knip!!! Als er een hel bestaat dan is het hier al voor tientallen miljoenen mensen of meer. Miljarden?
  Wat zijn wij dan hier gelukkig. Straks hopenlijk voor ons allen een nieuwe dag.

  Miranda, een poot voor jouw teckeltjes en Delphi met haar team ook een mooie dag vandaag.

  mei 29, 2010 om 3:24 am

 17. Miranda

  @Regenboog, nu snap ik waarom je niet kon slapen: de hel en verdoemenis over je uitgesproken begonnen weer op te spelen natuurlijk…..Maar wat een stelletje potentatn zijn het toch he. Het is dat ik zo’n integer mens ben anders zou je ze hetzelfde wensen als ze jou hebben gedaan, eeuwig verdoemd mens! Maar nee, we schenken ze vergiffenis en God’s speed.
  Errug toch die sektarische gelovigen, want iets anders kan ik het niet vinden. Georganiseerde religie, georganiseerde misdaad, een pot nat. Ik vind het vooral zo erg voor mensen die Jezus van het kruis bidden en geen verbetering zien. Nou ja, laat ik maar ophouden, zij doen het niet. Hoe anders moet je het volk onder de knoet houden. En het lukt ze nog altijd aardig in arme werelddelen. Toch knap.

  Wees blij dat je er al zo vroeg uit ontsnapt bent en je eigen licht over het gehel hebt laten schijnen. Ik wens je een fijne dag toe, er staat nog een waterig zonnetje, dus geniet ervan. Ik tuf nu richting Duitsland!

  mei 29, 2010 om 9:32 am

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s