Just another WordPress.com site

SPIONERENDE DUIF IN INDIA OPGEPAKT

Daar gaan we weer. Wat die overheden dan weer niet weten is dat het in spirituele kringen popi is om in gedachten  vredesduiven te sturen naar gebieden die wel wat vrede kunnen gebruiken. Pakistan-India bijvoorbeeld.

Dikke kans dus dat een duif dat oppikt en daar neerstrijkt en dan wordt dat arme beestje opgepakt en bewaakt, want stel je voor zeg. Lees hier

Ach, ja, zucht.

Orin

28 Reacties

 1. Regenboog

  Laatste nieuws. India’s leger gaat getraind worden door Nederlandse Leger in kleiduiven schieten. 2e Kamer incl. PvdA is accoord op PvdD na. Het was niet controversiëel.

  mei 29, 2010 om 7:14 pm

 2. Miranda

  Of Orin, ze vreten ‘m gwoon op!

  mei 29, 2010 om 7:32 pm

 3. delphi

  Dat denk ik ook, duif Tandoori. Nou … eh, best wel een smakelijk idee, hier vliegen er ook zat.

  mei 29, 2010 om 8:22 pm

 4. Miranda

  Maaaaaar, is een denkbeeldige duif niet net zo’n onzin als, ik noem maar wat, een lichtcikel? Ik heb uit goede niet meer op aarde zijnde bronnen vernomen, dat ze daar in een deuk liggen…..

  Bovendien, de duif is maar in kleine kring een vredessymbool. Kijk er andere op na en je ziet dat het staat voor Semiramis, de godin van….weet ik even niet meer , de slaaptablet werkt nog door. Maar het is absoluut geen lieve tante dat kan ik je verzekeren. En hoe meer het klootjesvolk met dit soort domme, doch goedbedoelde acties bezig is, hoe harder “zij” lachen.

  mei 30, 2010 om 9:59 am

 5. delphi

  Geen idee of het onzin is. In elk geval geeft het die in het hiernamaals weer een goede reden om in een deuk te liggen. Hebben zij ook lol.

  En in India vrezen ze in elk geval duiven….

  Delphi

  mei 30, 2010 om 10:21 am

 6. delphi

  of vreten ze duiven … 🙂

  mei 30, 2010 om 10:21 am

 7. Miranda

  En ze komen er geen gram van aan want het zijn mentale duiven natuurlijk!!!

  mei 30, 2010 om 10:44 am

 8. fred

  Alle duiven op de Dam, sjallalalie,la sjallala en die weten hoe het kwam.

  @Delphi, duivensoep is ook lekker hoor. Als Marianne Thieme dit leest zal ze kwaad worden op mij en zal ik een op (DOFFER) van haar krijgen.

  Ik kijk even in mijn brievenbus of er post ligt. We hebben dus een postduif, ook de vredesduif, ’n kleiduif en nu ook al een spionageduif (om door een ringetje te halen) zijn inmiddels ontdekt. Wellicht haalt de volgende keer een ‘Fuifduif ‘ de media.
  Ze zien ze vliegen daar in India.

  mei 30, 2010 om 11:07 am

 9. delphi

  Ja, en dan voelen ze dus vrede van binnen en hebben geen behoefte meer om oorlog te voeren.

  Operatie duif geslaagd en zij in het hiernamaals toveren een grote glimlach om hun estherische lippen. 🙂

  mei 30, 2010 om 11:07 am

 10. delphi

  @Fred. Wat denk je van tortelduifjes?

  Bij ons in de buurt loopt een mooie witte duif. Die heb ik al een paar keer proberen te pakken, maar nog niet gelukt. Ik wil ‘m temmen.

  Delphi

  mei 30, 2010 om 11:09 am

 11. fred

  @Delphi, jij bent me toch een d(r)uif, het moge toch duidelijk zijn dat je niet onder iemands duiven mag schieten.

  mei 30, 2010 om 11:34 am

 12. delphi

  Ik weet niet of ie geringd is…

  Delphi

  mei 30, 2010 om 11:38 am

 13. Regenboog

  @Delphi, over ringen gesproken; gisteren heb ik een ring gevonden. Lijkt mij niet goedkoop. Hoog goud gehalte (22k) met een knots van een briljant erin. Je denkt toch niet dat ik deze ga brengen naar het politie bureau. Eerst heb ik deze laten taxeren door een kennis van mij die in ’t vak zit. Hij bibberde helemaal helemaal toen hij de taxatiewaarde voor de verzekering mij meedeelde. Ik zeg lekker niet hoeveel. Hij zei ook al aan mij dat ik de ring moest wegbrengen. Geen denken aan hoor, Regenboog is wel eerlijk, maar in de ring stond gegraveerd: “Voor eeuwig de jouwe”. Dus ben ik even een mazzelpik!!!!!

  mei 30, 2010 om 12:54 pm

 14. delphi

  Tja, Regenboog. Ik wil er geen waarde-oordeel over geven, maar … de persoon die hem verloren is, treurt misschien. Misschien is zijn geliefde erg boos en is er ruzie, kans op een breuk.
  Misschien is zijn geliefde er niet meer en is dit een van de weinige aandenken.

  Maar misschien is hij het ook bewust verloren, is de relatie verbroken. Is het een grote sloddervos.

  Misschien ook geen sloddervos, maar aan de lijn gegaan. Tijdens mijn zwangerschap moesten ze mijn trouwring bijna losknippen (zwangerschapsvergiftiging, dus alles gaat opzetten). Daarna bleef hij knellen, omdat ik toch dik bleef. Na mijn dieet zit hij eigenlijk een beetje te losjes.

  Ik zou het niet kunnen, zoiets houden.

  Delphi

  mei 30, 2010 om 1:29 pm

 15. Miranda

  Maar misschien Delphi, is het helemaal niet waar. Ik weet wel zeker dat Regenboog weer een loopje met je neemt. Overigens heb ik net in de Scheveningse bosjes weer en neiuw soort duif ontdekt: een schijtduif! Ik dacht nog even dat het een lijster was, mais non! Ik had ineens zo’n lekkere witte klats op m’n bodywarmer. Stinkbeest!

  mei 30, 2010 om 2:11 pm

 16. fred

  @Miranda, zo zie je maar weer dat die verdomde schijters aan iedereen schijt hebben. Eigenlijk best een beetje asociaal maar ja weten die duiven wie Miranda is? De natuur gaat zijn eigen gang is weer gebleken.

  @Delphi, dat was weer een typisch grapje van Regenboog. Laat je niet ringeloren(strikken).

  mei 30, 2010 om 3:32 pm

 17. delphi

  Oh, ik ben wel zo onnozel dat ik weer alles geloof. Maar dat geeft niet.

  Verder brengt duivenschijt geluk heb ik vernomen, dus je mag jezelf gelukkig prijzen, Miranda. Jij hebt tenminste een echte duivenflodder gekregen en Regenboog slechts een verzonnen ring.

  Liefs,

  Delphi

  mei 30, 2010 om 3:40 pm

 18. fred

  @Delpi, duivenschijt brengt geluk? Nou wat je maar geluk noemt nu kan Miranda haar dure bodywarmer weer uitwassen. Hopelijk krijgt ze de duivenflats er nog uit. Zo niet dan moet ze weer een andere kopen. Ben benieuwd van wie jij dat vernomen hebt.
  Je moet niet alles geloven wat ze zeggen en overal intrappen( b.v. in duivenschijt). Kijk maar naar het grapje van Regenboog.

  mei 30, 2010 om 3:48 pm

 19. fred

  Zou die spionageduif voor Al Quaida werken? Je weet maar nooit.

  mei 30, 2010 om 4:22 pm

 20. Miranda

  Ja, ik heb het ook wel eens gehoord: het zou geluk brengen. Waarom mag Joost weten. Wie is trouwens die Joost nou weer? En Fred, een bodywarmer meer of minder maakt mij niet uit hoor! Ik koop ze per dozijn (echt waar) voor 5 euri per stuk. Dan kan ik weer 2 jaar vooruit. Als het te gek wordt pak ik gewoon een verse uit de kast en ik zie er weer gelikt uit. En als dat niet zo is dan zorgen de honden er wel voor dat ook dat binnen een half uur geregeld is!

  mei 30, 2010 om 4:43 pm

 21. fred

  @Miranda, als ik zo lees zit jij er warmpjes bij met je bodywarmers.

  mei 30, 2010 om 5:40 pm

 22. delphi

  Ik heb bewijs dat het geluk brengt. Op een zekere dag, lang, lang geleden, scheet er een duif op mij, vervolgens kreeg Orin een flats mee en Lysander eveneens. Alledrie zaten we dus onder de schijt… heel kort daarna kregen we een eengezinswoning aangeboden.

  Delphi

  mei 30, 2010 om 5:46 pm

 23. delphi

  Ik heb geen bodywarmer, maar wel een bodyquard die me warm houdt. Veel beter.

  Delphi

  mei 30, 2010 om 5:46 pm

 24. fred

  @Delphi, ik heb geen bodyguard maar een liefdevolle hot woman.

  Vogelpoep brengt geluk is puur bijgeloof.
  Nog meer over bijgeloof.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Bijgeloof

  mei 30, 2010 om 5:57 pm

 25. Miranda

  @fred, ik zit er zeker warmpjes bij. Al mijn geld gaat op aan bodywarmers, dus ik draag ze gewoon altijd, behalve in bed!

  @Delphi, jij voert absoluut het onomstotelijke bewijs aan dat die poep geluk brengt, ha, ha, ha!!! Ach, een poepie meer of minder, wat maakt het uit, zolang we maar niet steeds in een hondendrol trappen, want daar word ik gierend gek van.

  mei 30, 2010 om 6:49 pm

 26. Regenboog

  Joost weet alles!!!!!!!!!!!!!!! Joost, mijn nickname in de kosmos, is de Alwetende, Schepper. Nou ja laat maar.
  Een soort van Lou de Palingboer. Maar ik mis de engelltjes. Ze geloven me terecht niet. Toch kom ik een keer met een boodschap…………nee viezerikken geen kleine …..en geen grote!!!!!!!!!! Maar een echte, dat nagenoeg niemand geloven zal.

  juni 1, 2010 om 10:57 pm

 27. Regenboog

  Het woord “viezerikken” is niet persoonlijk bedoeld hoor, maar dat begrepen jullie hopelijk. Maar niemand die mij feliciteert met één n jaar rookvrij………………….dat vind teleurstellend. Er is een voor mij onbekende dame die mij chapagne bracht (Monetje), kijk dat is pas meeleven en betrokken zijn. Dat virtuele gedoe is eigenlijk zielig………

  juni 1, 2010 om 11:18 pm

 28. Hoi, Ik kwam via een zoekmachine op je blog terecht toen ik zocht naar een reisverzekering. Ik heb helaas niet gevonden wat ik zocht, maar het is een erg goede blogpost. Ik zal de RSS feed in mijn reader plaatsen.

  Groetjes!

  september 4, 2010 om 10:50 am

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s