Just another WordPress.com site

VEREECKE GEEFT DOCUMENT VRIJ MET BELASTEND BEWIJS OVER CHEMTRAILS

Het is al zo lang in het nieuws, chemtrails. Sommige mensen zitten nog steeds naar de lucht te kijken en zeggen: ”wat mooi”

Als dit waar is, wat ik wel denk, dan zeggen ze dat niet meer.

Delphi

Advertenties

8 Reacties

 1. Regenboog

  Vereecke is hier al zeer lang mee bezig. Het probleem doet zich voor dat hij denkt dat chemtrails met opzet wordt gemaakt om de mensheid te vernietigen. Ik ben er van overtuigd dat dit niet opzet is. Maar wel acht ik het zeker dat de uitlaatgassen van het vliegverkeer schadelijk is voor de volksgezondheid. Dat geldt eveneens voor de uitlaatgassen van auto’s, fabrieken, industrie enz.

  Nu gaat het mij vooral om het woordje “opzet”. Het is voor mij niet aannemelijk door het rapport, zelfs zonder het ingezien te hebben, maar juist omdat het Vereecke is. Vooroordeel? Ja, ik beken dit eerlijk. Dat komt door eerdere publicaties van hem.

  juni 4, 2010 om 6:54 pm

 2. delphi

  Ik weet het niet, ken Vereecke niet. Wel weet ik dat meer partijen dan hij dit onderzocht hebben of onderzoeken. Het is wellicht niet met doel om mensen ziek te maken, milieu te vernietigen enzovoort, maar er wordt toch iets met een strategisch/onbekend doel in de lucht gespoten, dat wel schadelijk is voor de gezondheid.

  Het is geen condens, maar het wordt via een patroon in de lucht gebracht, een raster. Ik heb het zelf gezien en dacht toen: dit is geen gewoon vliegverkeer; het waren steeds dezelfde vliegtuigen die heen en weer strepen trokken.
  En dat valt hoe dan ook op.

  Delphi

  juni 7, 2010 om 9:20 pm

 3. Regenboog

  Het klopt, door mijn hobby vliegen (zelf), ken ik de officiële airways. Lopen Noord-Zuid en Oost-West over Nederland op circa 8-10 km hoogte, dalend of stijgend. Maar veel geheim luchtverkeer is militair verkeer. Daarom ongeacht de hoogte moet er toestemming komen van Schiphol voor alles en nog wat. Veel vracht door de lucht met wapens, US, UK, Isr., en heel veel meer. Ja , dan is er door leken zoals ik geen controle meer mogelijk.

  juni 7, 2010 om 9:49 pm

 4. delphi

  Gaaf, Regenboog, vliegen! Goh, vertel eens, heb je wel eens een UFO gezien?

  Ik ben gewoon heel erg nieuwsgierig … ik heb er nog nooit eentje gezien en bijna ieder ander op de wereld wel, als ik de verhalen mag geloven.

  Delphi

  juni 7, 2010 om 10:03 pm

 5. Regenboog

  UFO zien? Kan wel maar dan moet je boven wel uitstappen……………..als je maar hoog genoeg zit….hahahaha.
  Heb ik overigens ooit als parachutist tig jaren geleden (ook) wel gedaan, best leuk, maar UFO’s zijn kennelijk voor mij niet weggelegd.

  juni 7, 2010 om 11:36 pm

 6. delphi

  Dank je wel, Regenboog voor je antwoord. Dus jij ook al niet; dat maakt er dus vier, Lysander en Orin hebben ze ook nog nooit gezien. Jammer eigenlijk, want ik droom van Indepen… sorry, verkeerde film …. ET natuurlijk, hoewel dat weer een stapje verder is, maar dat vind ik zo’n schatje, dat ik er zelfs een knuffeldier van heb, die maar een nadeel heeft … als ik op zijn buikje druk (als ik ermee slaap en dus per ongeluk tig keer op zijn buikje drukt) zegt hij: phone home. Tig maar heb ik hem aan de telefoon gezet, maar niks naks noppes, geen UFO die hem komt halen…

  Delphi.

  juni 8, 2010 om 7:12 pm

 7. Regenboog

  Als je op Orin’s buikje drukt zie je misschien wel een UFO………………….ze horen me weer brullen van de lach op het Binnenhof, hahahahaha.

  juni 8, 2010 om 9:36 pm

 8. delphi

  Regenboog, dat is een sigaarvormige UFO … whahahahaha.

  Delphi

  juni 8, 2010 om 10:03 pm

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s