Just another WordPress.com site

UPDATE: OLIERAMP MOGELIJK ERGER DAN GEDACHT

De gevolgen van de olieramp in de Golf van Mexico zien er mogelijk nog tragischer uit dan aanvankelijk werd gedacht.  Maar liefst 40.000 liter  per dag wordt er gelekt, meldt de main stream media.

Van de site xandernieuws, die altijd garant staat voor een pessimistische kijk op de zaken, staat dat er zelfs evacuaties worden voorbereidt. Immers, het kan gaan ploffen daar. Het is zelfs niet denkbeeldig dat zoiets kan ontstaan doordat een enkele strandganger z’n peukje in het water werpt, zoals  deze foto op Xandernieuws van zonaanbidders illustreert, terwijl er inmiddels al een tweede olielek is gesignaleert. Lekker zonnen, dames en heren ook, alsof er niets aan de hand is.

Bij deze artikelen natuurlijk ook de nodige eerder gedane, al dan niet religieus getinte voorspellingen, al sluit ik niet uit dat deze adequater zijn dan de voorspellingen van een groepje zichzelf op de borst kloppende paragnosten (voor de oplettende lezers onder ons).

Natuurlijk zien veel lezers bij Xandernieuws in deze ramp, die een serieus bedreigende omvang heeft, het uitkomen van de tweede bazuin van Openbaringen (eenderde van de oceaan wordt bloed).

Griezelig is dat ook deze ramp ook weer in het beruchte illuminati  kaartspel voorkomt. De foto bij dit artikel van de arme vogel spreekt boekdelen.

Ondertussen wordt de omvang van deze ramp steeds duidelijker en griezeliger. Laten we hopen dat de soep niet zo heet wordt opgediend als sommige doemscenario’s ons willen doen geloven.

Delphi

Advertenties

3 Reacties

 1. fred

  @Delphi

  Deze verschrikkelende olieramp is nog door geen een paragnost voorspelt.

  juni 11, 2010 om 2:30 pm

 2. delphi

  Nee, precies.

  Delphi

  juni 11, 2010 om 4:07 pm

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s