Just another WordPress.com site

BELANGRIJK DISCLOSURE NIEUWS: VERZOEK VANUIT DE EU

Mario Borghezio, een Italiaanse politicus, die in het EU-parlement deelneemt en dit al vaker op de agenda heeft staan, heeft een verzoek gedaan om openbaring van UFO-documenten.

Zie deze link in het Engels.

Even los van de politieke achtergronden van deze policitus, wordt dit initiatief door vele UFO-liefhebbers toegejuicht. Het is al lang een publiek geheim dat die dingen bestaan. Vele mensen beweren er eentje of meer te hebben gezien. Anderen weten vrij zeker dat ze ontvoerd en onderzocht zijn door aliens. Weer anderen zeggen contact te hebben gehad met allerlei soorten, al dan niet, vreemdsoortig uitziende buitenaardsen.

Binnen de alternatieve UFO-kringen wordt verondersteld dat er zowel kwaadwillenden als goedwillenden buitenaardsen zijn. Op die goedwillenden wordt nu gefocusd en daarom is openbaring, dus disclosure noodzakelijk. De overheden weten immers meer van het bestaan van die dingen. De goedwillenden kunnen dan openlijk op de Aarde komen, om ons verder te helpen.

Maar hebben onze overheden behoefte aan die hulp? Hulp, die bestaat uit rechtvaardige verdeling van de welvaart, betere gezondheidszorg en welzijn voor ieder mens, geen oorlogen meer, milieuvervuiling aanpakken, schonere energie. Dat alles is een gruwel voor de overheden en de industrieen (olie, oorlog, farmaceutische). Dat levert namelijk geen centjes op. Dat is tegen de belangen. Nog afgezien van het feit of de goedbedoelenden het ook werkelijk goed bedoelen, dat is altijd afwachten… en wij mensheid zijn van nature wantrouwend, dus kijken de kat uit de boom.

Maar stel je voor, dat de overheden weten van de wens van de goedbedoelenden, die krijgen dus geen poot aan de grond. Dus kun je disclosure wel schudden.

Nog wranger wordt de kwestie wanneer de beweringen in dit artikel waar zijn. De Orion samenzwering. Overheden hebben al reeds lang zelf UFO’s met hoge technologie ontwikkeld. Deze zijn dus van Aardse oorsprong. Als men geen Aardse vijand meer heeft, kunnen ze altijd een zogenaamde buitenaardse ‘aanval’ verzinnen. Dit om de oorlogsindustrie (geld, geld, geld) weer een oppepper te geven en tegelijkertijd wat van de mensheid op te ruimen. In dat geval komt disclosure de overheden wel goed uit en zeker als er goedwillenden zijn. Immers, de mensheid raakt van overtuigd dat er UFO’s bestaan. Daarnaast zal het vertrouwen in de overheden toe gaan nemen, als zij de mensheid ‘beschermen’ tegen zo’n brute aanval van zogenaamde ‘buitenaardsen’

Na zo’n aanval is alles in kannen en kruiken. De oorlogsvoerders zijn weer helden en eventuele goedwillende buitenaardsen zijn zwaar gedemoniseerd en kunnen vertrekken naar planeet van herkomst.

We zien nog wel wat ons allemaal te wachten staat. Leuker kunnen we het toch niet maken, krankzinniger wel.

Delphi   

Advertenties

16 Reacties

 1. observer

  in verschillende forums worden mensen die in het bestaan van ufo’s geloven
  afgedaan als aluminiumhoed dragers en voor zwakzinnig gehouden.
  alleen al om de gezichten te kunnen zien en de reacties van deze,schijnbaar, hoogbegaafden die
  het ontkennen van het bestaan van ufo’s bij hoog en laag vol blijven houden ,word het hoogtijd dat men de boel publiekellijk maakt

  juni 20, 2010 om 2:54 pm

 2. Regenboog

  Is iedereen weggevaagd?
  Is er een UFO geland?
  Zijn er mensonvriendelijke aliens op aarde?
  Ben ik hier aleen?
  Dan ga ik maar weer verder op zoek.

  juli 2, 2010 om 9:30 pm

 3. delphi

  Hoi Regenboog,

  Vandaag was ik uitgevloerd, kan niet tegen de hitte. Weggevaagd nog niet, alsmede een stel krengentuig ook nog niet.
  Naar mijn weten is er geen UFO geland?
  Ja, er zijn mensonvriendelijke aliens op aarde, je kent ze denk ik wel intussen.
  Nee, ik ben er ook nog.

  En verder ben ik erachter gekomen welke truc zogenaamde goede paragnosten gebruiken om te zorgen dat hun voorspellingen uitkomen.

  Ze schrijven voorspellingen waarop ze de ene uitkomst zeggen
  en op een band zeggen ze een andere uitkomst.

  dus zitten ze altijd goed. Oplichters.

  juli 2, 2010 om 10:06 pm

 4. Miranda

  @Delphi, zoals je weet was ik vanavond bij een echte paragnost/medium whatever, hij plakt er gen labeltje op. Potverdorie wat is die man goed. En uit mijn mond komende weet je dat ie dan echt goed is. Geen gezweefteef maar to the point, naam en adres.
  Dit weekend gaan we aan de zwier, eens kijken wat ik van hem kan leren. Maar hij is dan ook een Engelsman en dat wrkt toch effe anders gelukkig.
  Een verademing zo iemand, maar dat heb ik al vaker gezegd.

  juli 2, 2010 om 11:01 pm

 5. delphi

  Ik schaam me om Nederlander te zijn.

  juli 2, 2010 om 11:06 pm

 6. Miranda

  Daar hadden we het toevallig vanavond nog over. Hoe de zgn Nederlandse mediums zich in Stansted gedragen en dat iemand zijn excuses daarvoor had aangeboden en gezegd had zich te schamen Nederlander te zijn….

  juli 3, 2010 om 3:49 am

 7. delphi

  Ik weet niet wat het is met die Nederlanders. Toen ik nog een stuk jonger was, zat ik in een soortgelijk conflict, met net zulke valsspelers/zuigers, maar directer in de omgeving, onbewust ook, in werkverband. Ik had echter toen een enorme energie om me vredelievend te verzetten, dus via de weg van de harmonieuze, communicatieve oplossing, hetgeen de zaken steeds erger maakte. Ik ben toen een keer naar zo’n parabeurs gegaan. Mensenkinderen, wat een akelige sfeer. Ik kon geen stand voorbij lopen of er werd aan me getrokken of ze keken me aan met ogen die duidelijk lieten merken dat ze water zagen branden, alsof ik een anomalie was. Van de een na de andere hoorde ik alleen maar negatieve dingen, over mezelf. Ik moest wel een monster in een vorig leven zijn geweest, een enkele kon me vermelden dat ik een vrij grote, blauw/paarse aura uitstraalde. In elk geval zijn die ervaringen destijds voldoende voor me geweest om me geheel af te sluiten. Helaas is dat toen wel gepaard gegaan met gevoelsafsluiting. Herken dus heel goed van je, dat kleine emmertje waar je het laatst over had. En een deel van mijn bestaansrecht verloren door de staccato van aanvallen van mijn ‘liefdevolle’ medemensen. Alleen door een ijzersterke wil en het niet te geloven, en nog een stukje in mezelf te geloven, al was dat niet veel meer, ben ik hier nog fysiek doorheen gerold. Spiritueel was ik zo goed als ‘dood’, of slapende dan. Maar vertrouwen nog in welke spirituele hatseflats ook, nee.
  Na heleboel jaartjes heb ik uiteindelijk toch weer enigszins, voorzichtig en schoorvoetend, het spirituele pad begeven, omdat het me voorkwam dat veel mensen toch wel wat meer integer bezig waren. Veel waar ik toen op stuitte werd besproken hoe het niet moest, welke gevolgen het had en hoe je als lichtwerker moest werken, zie bevoorbeeld reikiregels.
  En ik ben er weer ingestonken. Die mensen deugen niet. Verraderlijk zijn ze, dus uit welke destructieve bron halen zij hun gaven? Dat is mij nu wel duidelijk. Ik schaam mij niet alleen om Nederlander te zijn, ik schaam mij ook dat ik mij met paranormale oplichters heb ingelaten en dat ik zelf helaas wat overgevoelig ben … maar dat heb ik gelukkig goed getraind om af te sluiten.

  Delphi

  juli 3, 2010 om 12:31 pm

 8. Miranda

  Delphi, jouw verhaal is natuurlijk niet nieuw voor me, maar het raakt me steeds weer. Om diverse redenen. Allerlei gevoelens buitelen dan over elkaar om voorrang.

  Ten eerste gaat het om jou als spiritueel wezen. Dat ben je en blijf je. En in die hoedanigheid zal je je eigen weg in het leven moeten vinden. En dat gaat nooit zonder horten en storen. Zoals iedereen zoek je hulp bij jou onbekende zaken. Dat deden we op school en dat gaat door in het bejaardenhuis. Maar wijk je af van het reguliere en kom je in het paranormale circuit terecht: BERG JE DAN MAAR. IN DE ERSTE INSTANTIE HEB JE EEN GEVOEL BIJ MENSEN TE ZIJN DIE JOU BEGRIJPEN, EEN SOORT THUISKOMEN. tOT JE IN DE GATEN KRIJGT, DAT DAT HELEMAAL NIET HET GEVAL IS.
  (sorry voor de hoofdletters) Het kunnen mensen zijn die net als jijzelf iets meer zien, maar in je onwetendheid heb je dat verward met spiritualiteit en uitgaande van je eigen karakter heb je het ook verward met het goede in de mens willen zien.
  Maar nee hoor, het is een stelletje aasgieren waar zelfs de echte aasgieren met een boog omheen vliegen.
  En dan die onzin van: het moet op je weg komen als hindernis om te overwinnen…..new age gel…Wie bepaalt hoe jouw ontwikkeling dient te verlopen? Maar gaandeweg hebben de mensen overal labeltjes opgeplakt en zijn steeds meer daarin gaan geloven. Hallo, echt niet. Ik herinner me bv Jomanda’s uitspraak: crematie doet pijn aan de ziel!!!! Mag ik even een zakje om over te geven? Zou ze inmiddels enig idee hebben hoeveel leed ze daarmee veroorzaakt heeft? Of deze: zelfmoord is niet de oplossing, de ziel kan er niet mee dealen….En wie moge dat dan weer bepaalt hebben? Onze barmhartige God? Ga toch fietsen.

  Pppff, niet helemaal mijn manier van reageren, maar je ziet, niets menselijks is mij vreemd.

  Ik hou niet zo van advies geven, maar doe het nu toch. Ga niet naar beurzen waar die would be mediums zitten. Een goede paragnost zit niet daar. En dat zal wel weer een storm van kritiek opleveren maar het is gewoon zo. Ga maar na waarom ze er zitten.
  En het voorbeeld heb ik gisteravond weer gezien. Paul Jacobs, integer, steengoed zoals het hoort, gelardeerd met heerlijke humor enz. En zo werken de Engelse mediums die ik ken allemaal. En vooral: liefdevol. Het woord dat in Nederland nagenoeg niet in de dictionair voorkomt. En dat is volgens mij het key word. Als je niet van daaruit werkt is het foute boel, precies wat Delphi al ondervond.

  Als spiritueel wezen weet je van binnen héél goed met wie je je wel en niet moet bemoeien. Want laten we eerlijk zijn: je wist best wel deep down dat je met verkeerde mensen bezig was de laatste keer. Maar om diverse redenen leg je je eigen innerlijke stem het zwijgen op. Zeer menselijk.

  Je wordt nu terecht nog veel voorzichtiger en zult nog maar zeer sporadisch delen met anderen op een manier zoals je nu weer hebt gedaan. Geeft niks, de boel trekt vanzelf weer in balans. Maar ga niet meer aan jezelf voorbij en laten die zgn paranormalen het lekker binnen hun eigen clubje uitzoeken, maar ik ben bang dat opok zij weer van een koude kermis zullen thuiskomen.

  Gisteravond merkte ik het ook weer. De eerste woorden waren: o, die jaloezie binnen hnet werledje. Dan denk ik: waarom wil je dan in een wereldje zitten? Maar wie ben ik. Trek gewoon je eigen plan. Voor mij was het een teken om na 10 jaar direct weer rechtsomkeerd te maken en nooit meer terug te gaan.
  Wat ik heb opgevangen is, dat je met een grote boog om het AFC moet gaan wanneer er een Nederlandse week aan de gang is, want het is beschamend onze spirituelen daar. Ze eten letterlijk en figuurlijk elkaars eten op, zodat de ander niets meer heeft. Gerzellgge leerschool, maar ik ga nooit meer.

  juli 3, 2010 om 1:29 pm

 9. delphi

  Dank je voor je mooie, uitgebreide antwoord.

  Nee, ik kan echt een bord voor mijn kop hebben. maar een of ander heeft ook met de samenloop van omstandigheden te maken, een oude bekende tegenkomen enz., geloven in het goede van mensen. Maar gaandeweg toch steeds meer het gevoel: ‘dit klopt niet’ en ‘dit is niet de weg die ik wil gaan’. Het is net als een spiraal die steeds dieper wegzakt, terwijl mijn intentie is dat die spiraal naar boven gaat.

  Delphi

  juli 3, 2010 om 1:47 pm

 10. delphi

  en dat laatste is vooral op het persoonlijk vlak, niet met intenties op professioneel vlak, voor de duidelijkheid. Daar wil ik zo en zo al niet bij horen, bij die jaloerse, zelfingenomen geld/aandacht/statusslurpers.

  Delphi

  juli 3, 2010 om 1:50 pm

 11. Miranda

  Zo, duidelijk! En dat was het dan, over en uit, geen energie meer insteken en hier er al helemaal niet meer over hebben. Het sop is de koop niet waard en andersom, ha, ha. Ieder z’n weg en de jouwe is anders. Houden zo.
  liefs,
  Miranda

  juli 3, 2010 om 3:01 pm

 12. Regenboog

  @Delphi & Miranda,
  Dit vond ik een grandioze dialoog tussen jullie beiden. Gevoelens kwamen boven water. Het intense zoeken naar warmte sprak er uit. Eigenlijk niet de warmte vinden waarnaar jullie zochten . Het zit bij beiden dieper dan ik had gedacht.
  Als buitenstaander, in dit geval, komende uit wellicht een andere wereld, heb ik met verbazing en ontroering gelezen wat er bij jullie omgaat.

  Verbazing? Ja, is het niet zo dat er in alle gelederen van de maatschappij goed en kwaad is. In sommige gelederen meer dan andere? Nee, mijn verbazing is juist over het feit dat verloedering ontstaat daar waar je als “buitenstaander” juist zoekt. Het paranormale? of institutionele geloofsgemeenschappen(van welke kerk of filosofie ook).
  Waar dan ook, ik vond niet wat ik zocht. Wel op macht en geld beluste mensen helaas.

  Ik heb teveel mijn hoofd gestoten en ga nu mijn eigen weg! Dat wil niet zeggen dat ik een ander niet meer mag zeggen dat ik het met zijn denkwijze niet eens ben. Dan komen bij oplichters de problemen, je wordt uitgestoten.

  Het afbranden van je eigen belevingswereld laat ik niemand meer toe. Daarom wil ik jullie, Delphi en Miranda, zeggen hoe mooi ik het vind datgene wat jullie geschreven hebben.

  juli 3, 2010 om 6:15 pm

 13. Miranda

  Hallo Regenboog,
  Soms moet het er even uit he, inclusief schrijffouten. Maar wat jij schrijft komt eigenlijk op precies hetzelfde neer. Ieder mens komt op een gegeven moment terecht in een “wereldje”. Of dat nou een naaiclub is of de zakenwereld, het blijven clubjes. En jij komt daar met je eigen verwachtingen en achtergrond in terecht. En 9 van de 10 keer kijk je verbaasd rond. Hoe mensen elkaar neersabelen en omverstoten. En waarom? Jaloezie? Positieverbetering? Wie heeft het niet meegemaakt. Ik weet wel, dat ik totaal niet geschikt ben voor dit soort dingen en heb altijs eigen baas willen zijn.
  Maar waar het hier om gaat is dat men altijd verwacht dat het in de paranormale wereld er anders aan toe gaat omdat men deze mensen vaak verward met spirituele mensen. En daar wringt de schoen en kan je er behoorlijk gekwetst uit komen.
  Want de ervaring heeft geleerd dat het er nergens zo erg aantoe gaat als hier. Ze klauteren over de lijken heen. Persoonlijk wil ik dan ook met geen enkel wereldje cq kliekje te maken hebben. Laat mij maar schuiven.

  Maar wie op onze leeftijd kent dit verschijnsel niet? Ik ga er toch nog altijd maar vanuit dat je erg fijne mensen om je heen kunt hebben waar je wel degelijk vanopaan kunt. Zou erg zijn als dat niet zo was.

  Dus Delf, kop op, hier zijn we er voor je hoor, zonder bijbedoelingen!

  juli 3, 2010 om 9:33 pm

 14. delphi

  En zo is het … ik heb een paar mensen geholpen groter te maken dan ze gemaakt hadden mogen worden, omdat ik dacht dat ze oprecht waren.
  Daar heb ik oprecht spijt van en ik hoop ook dat de toekomstige slachtoffers van deze mensen dit mij willen vergeven.

  Delphi

  juli 3, 2010 om 9:45 pm

 15. Regenboog

  @Delphi,
  Fantastisch toch?, echte vrienden te hebben. Elders heb ik geen zin meer om te reageren. Dat geeft toch rust.
  “Paarlen voor de zwijnen”. Bron: Oud boek……

  juli 4, 2010 om 12:13 am

 16. Miranda

  @Regenboog: dito

  juli 4, 2010 om 9:17 am

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s