Just another WordPress.com site

DE DOEMVOORSPELLINGEN VAN WEB BOT

Waar de meeste gewoon paranormaal denkenden of denkenden dat men paranormaal is, zich houden aan huis, tuin, keuken en voetbalvoorspellingen en zich op de borst kloppen als ze het een keer goed hebben, pakt Web bot het heel anders aan.

Webbot:

Web bot is een computerprogramma, oorspronkelijk ontworpen om tendenzen op de financiele markten in de gaten te houden en te voorspellen. Het zoekt het hele www af naar die tendenzen. Na wat succesvolle, toevallige voorspellingen in het verleden (o.a. 9-11) vinden we telkens weer nieuwe gruwelijke voorspellingen voor onze vergeet het maar toekomst.

De allerlaatste voorspellingen, donkere zwarte lucht:

In augustus/september wordt Gaia getroffen door een enorme zonnevlam, met grote gevolgen, 

Het jaar 2o10 wordt volgens Web Bot het jaar van de separation, scheiding. Daaruit moeten we dus lezen, het jaar van enorme en blijvende veranderingen.
Web Bot heeft ook een een uit de lucht of ruimte komende gebeurtenis opgepikt. Dit zal de hele wereld, maar ook de machtselite achter de schermen, overspoelen met angst. Tja, dat krijg je als je op het www Niburu en andere complotsites aantreft.
Dit is nogal vaag. Het softwareprogramma van Web Bot trekt zelf conclusies en heeft het over een duistere, zwarte lucht, waaruit dood en verderf op aarde zal neerdalen waarbij de machtselite zwaar getroffen zal worden. Web Bot beheerder Clif High kan er ook geen zinnig woord over zeggen en speculeert maar wat. Het kan een aanval zijn met een robotvliegtuig, of een vernietigende cyaan blauw gekleurde energiestraal, afgevuurd door buitenaardsen. Hoe die daar nu bijkomt, toch teveel de GF-channelings gelezen. In elk geval wordt vanaf 19 augustus deze buitenaardse interventie verwacht. 

Het mooiste is dat de gebeurtenis zo groot is,d at zelfs de reguliere media erover zal berichten.  Bovendien zal deze aanval de invloed van de machtselite verminderen of zelfs uitschakelen.  Vele duistere zaken zullen in de openbaarheid komen. Kijk eens aan, toch gezocht op Niburu enzovoort.

Verder is er weinig hoop voor de gevolgen van de olieramp. Gaswolken, gedwongen evacuatie, veranderde weersomstandigheden .
In augustus/september wordt Gaia dus geraakt door een krachtige zonnevlam die mensen blind zal maken en hun verstand doet verliezen (de oplettende lezer merkt dat dit bij sommige mensen al het geval is). Dit wordt dan een hele grote catastrofe. De stroom valt hierdoor uit, verwoestende aardbevingen ontstaan, biologische systemen raken van slag. En als een wonder zal de machtselite, door de straling veel zwaarder worden getroffen dan de bevolking (misschien omdat ze dan lekker met  hun luie reet aan de stranden van de Bahama’s zitten?)
 
Webbot heeft nog veel meer voorspellingen gedaan voor dit jaar en de jaren ervoor, maar de meeste voorspellingen komen niet uit. Gelukkig.
 
 
We gaan het volgens webbot dit jaar nog beleven.   Of niet ….

 Team Ordely/copyright Team Ordely

Advertenties

Eén reactie

  1. Miranda

    Om maar even in dezelfde trend door te gaan van vanochtend: ik heb nog nooit een voorspelling gehoord die uitkomt. Vaak wordt het achteraf ingekleurd, of door degene aan wie de voorspelling is gedaan of door de voorspeller. Voor ’t ego waarschijnlijk of een vorm van valse zelfbevestiging.
    Ik heb er ook niet zo heel veel me, eigenlijk helemaal niets. Ik heb nooit m’n toekomst willen weten en degenen die zich willens en wetens tegen me wilden uiten hebben nog nooit gelijk gehad. Dat vind ik altijd zo frappant.

    En dan heb ik het niet over andere uitlatingen natuurlijk, die waren soms akelig raak. Maar wanneer we ervan uitgaan dat verleden-heden en toekomst één zijn en onze tijdsbeleving slechts subjectief, dan wordt voorspellen ook een lastige klus. Ik luister er in elk geval nooit naar.

    juli 1, 2010 om 12:44 pm

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s