Just another WordPress.com site

ALIENMOPPEN

Aliens willen wat mensen onderzoeken en ontvoeren er drie. Dit zijn toevallig een Duitser, een Nederlander en een Belg.
Eerst schroeven ze de hersenpan van de Duitser open: allemaal radertjes en schroefjes. “Nou” denken die aliens “niet zo erg modern, zeg”
Ze schroeven de kop van de nederlander open: allemaal microchips en elektronische circuits. “zo” denken die aliens, “dat is al redelijk geavanceerd..” Dan schroeven ze de Belg z’n hersenpan open en wat zien ze:
slechts 1 draadje. “Tjonge jonge”
denken die aliens “dat is wel goed zeg:
al die techniek samengebald in 1 enkel draadje… Maar wat gebeurt er dan als we dat ene draadje doorknippen ?”
Dus ze proberen het en de Belg z’n oren vallen eraf.

Twee buitenaardse wezens landen op aarde in een afgelegen woestijndorp, vlak bij een benzinestation. Het benzinestation is helemaal verlaten en vanwege de feestdagen gesloten. Hallo aardbewoner, wij komen in vrede, zo spreekt het ene buitenaardse wezen tegen één van de pompen. De pomp geeft geen antwoord. Ook als deze boodschap herhaald wordt, geeft de pomp opnieuw geen antwoord. Dan wordt het buitenaardse wezen boos. Doe niet zo uit de hoogte, aardling! Heet ons welkom uit naam van de aarde, of ik schiet met mijn laser gun. Het tweede buitenaardse wezen probeert de zaak te sussen. Ach, hij moet nog een beetje wennen aan buitenaards leven. Het lijkt mij geen goede zaak om meteen met wapens te dreigen. Het eerste buitenaardse wezen trekt zich daar niets van aan en schiet op de benzinepomp. Daarop volgt een enorme ontploffing en de buitenaardse wezens worden daardoor ver de woestijn in geblazen. Na een tijdje komen ze weer bij, nog duizelig van de val en geblakerd door het vuur. “Tjonge jonge, wat zijn die aardbewoners agressief” zegt het eerste buitenaardse wezen, degene die had geschoten. Nou, zegt de andere, ik probeerde je nog te waarschuwen. Bij al mijn reizen door het heelal heb ik wel begrepen dat je beter geen ruzie kunt maken met een man die zijn geval om zijn lijf kan draaien en het puntje in zijn oor kan stoppen.

Wat is het verschil tussen een man en ET? ET belde naar huis.

Wat hebben UFO’s en intelligente mannen gemeen? Iedereen praat erover, maar niemand heeft er ooit één gezien.

Op het platteland zitten opa en oma tv te kijken. Plots ziet ze door de gordijnen fel roodlicht daarna fel groenlicht en plots fel witlicht. Oma loopt naar het raam en ziet een UFO in de tuin staan waar net 2
buitenaardse wezentjes uitstappen. Opa en Oma hebben wel zin in een avontuurtje en denken aan partnerruil met de wezens.
Na gezellig kennis gemaakt te hebben is het dan zover. Opa neemt het vrouwelijke wezen mee naar boven en Oma blijft met het mannelijke wezen beneden. Ze kleden zich uit en tot Oma’s schrik ziet ze een geslachtsdeel van 2 cm, en zegt; ho es even als ik het daar mee moet doen dan…….. Nee zegt het wezen , trek maar eens met beide handen aan mijn beide oren.
Oma doet het en binnen 1 minuut heeft hij een knuppel van 30 cm. Oma beleeft de nacht van haar leven en het mannetje weet niet van ophouden.
s’Ochtends aan het ontbijt met Opa verteld Oma in geuren en kleuren hoe de nacht geweest was. Maar Opa blijft rustig en is weinig enthousiast. Oma vraagt hoe zijn nacht was. Ach hou er over op, zegt Opa. Dat kreng zat boven op me en heeft de hele nacht aan m’n oren zitten trekken.

Na een warme zomerdag ruimt een ijsboer zijn ijskarretje op. Ineens verschijnt er een ruimtewezen met twee hoofden. De man schrikt, zeker als er uit twee monden twee lange tongen verschijnen. Vraagt het ruimtewezen: ‘Verkoopt u ook dubbellikkers?’

Delphi

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s