Just another WordPress.com site

BRITSE GARNALEN (RECEPT)

Naar aanleiding van dit bericht heb ik een recept bedacht.

Men neme voor 4 personen

400 gram rauwe britse garnalen of 400 gram rauwe garnalen en 4 pilletjes Prozac

twee teentjes knoflook

Brits zeewater of engels bier

takjes verse dille

snuf zeezout

roomboter en bloem

visbouillon blokje

Blancheer deze garnalen in Brits zeewater of 1 flesje Engels bier naar smaak. Voeg eventueel de prozac en de knoflook een zeezout toe. Als je Brits zeewater gebruikt hoef je geen zout en prozac toe te voegen. Rits de takjes dille. Haal de garnalen uit het water en houdt ze warm. Smelt boter in de koekepan en voeg de bloem toe. Voeg met langzame scheutjes het Britse zeewater of het Engelse bier toe, totdat je een smeuige saus hebt. Voeg voor de smaak zeezout of een stukje visbouillon toe. Laat het blokje helemaal oplossen. Maak de saus af met dille. Eet smakelijk.

Delphi

 

 

Advertenties

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s