Just another WordPress.com site

CONTACT: BERICHT VAN DE STERRENVLOOT

‘Hallo, aardbewoners. Wij zijn zeer verheugd jullie dagelijkse bezigheden voortdurend te monitoren. Met onze technologie is dit zeer eenvoudig te realiseren. Zoals wij, om een voorbeeld te noemen, zien hoe in de ochtenduren, mannen met pakken en stropdassen en aktekoffertjes en vrouwen in mantelpakjes, haastig naar hun werk spoeden, geeft ons veel plezier. Onze glimlach wordt nog groter als deze mannen en vrouwen samengeperst in de metro staan. Wij kunnen met onze technologie sterk inzoomen op een individu en liggen dan ook in een deuk als we deze in hun neus zien peuteren of andere dingen doen, waarbij mensen liever niet willen dat anderen dat zien. Maar wij zien ALLES!

Regelmatig zien jullie verkenningschepen van onze vloot en zien jullie dat deze onverwachte bewegingen en buitelingen maakt. Dat komt doordat we zoveel lol hebben om jullie. Jullie zijn werkelijk de meest belachelijke wezens van de Melkweg. We vermaken ons dus werkelijk, terwijl we wachten op de ‘disclosure’.

We waren er al in een ver verleden. Op velen van jullie rotstekeningen worden wij uitgebeeld. Vooral de Egyptenaren hadden we tuk. We maakten ze wijs dat ze op een andere manier moesten lopen en staan. Dat deden ze braaf, hetgeen nog steeds op Egyptische afbeeldingen is te zien.

We lachen ons helemaal gek als we zien hoe jullie om het minste geringste ruzie met elkaar maken. Daar zie je dan weer woedende gezichten, hoor je weer de nodige scheldwoorden, worden er weer vuisten gebald of erger. En waar gaat het dan om … om helemaal niets.

Dat voetbal van jullie, ook zo’n dwaze sport. Lopen er ventjes in rare kleren op een groot grasveld tegen een balletje aan te schoppen. En het gekke publiek blaast uitbunding op een gek uitziende toeter, die overigens veel weg heeft van de oren van onze commandant.

Nu zijn we weer een tijdje terug om jullie te observeren, maar natuurlijk vooral om de grootste gein te beleven. Als we jullie zien tuffen in die primitieve autootjes … of nog gekker, in de file staan. Hahahaha…. en dan mensen die kleren strijken. Strijken…. dat is iets uit de oertijd. Hetzelfde geldt voor al jullie technologie. Het is zo lachwekkend, dat we regelmatig op onze knieën slaan van plezier.

Het zal in elk geval niet lang meer duren, voordat we openlijk op de Aarde kunnen landen en dan zullen wij jullie vol in je gezicht uitlachen.

Ik ben altyd-pret van de Melkweg en ik kom jullie vertellen dat ik tot op heden erg heb genoten van de Aardse Klucht

Orin

copyright Team Ordely

Noot: die oren van de commandant kunnen wel kloppen. Stephen Hawking maakt er helemaal wat moois van. Met zijn aliens kunnen we hele dierentuinen bemannen/bevrouwen/beonzijdigen.

Advertenties

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s