Just another WordPress.com site

JEZUS HOOFD VAN DE INTERGALACTISCHE FEDERATIE?

ROME – Er is waarschijnlijk intelligent leven elders in het heelal, en er is bewijs in de bijbel om aan te nemen dat het christenen zijn, aldus de Rooms Katholieke Kerk. De kerk lijkt steeds meer toe te geven dat wat in de bijbel staat van buitenaardse oorsprong is.In een officiëel document gepubliceerd door de Katholieke gemeenschap der Waarheid, de officiële publisher voor het Vaticaan, zegt een pauselijke astronoom dat “vroeg of laat het menselijke ras zal ontdekken dat er andere intelligente wezens zijn in het universum”.

Broeder Guy Consolmagno, een Jezuïet die een van de prominentste astronomen van het Vaticaan is zegt: “We weten het niet”. Maar in het nieuwe boek, deel van de Verklaringen om het katholicisme in hedendaagse taal te onderwijzen, zegt hij dat zijn suggestie wetenschappelijk is. Met zo vele miljarden planeten, sterren en sterrenstelsels zegt hij: “Ergens in dat grote getal moeten er andere beschaafde, rationele wezens leven”.

Om zijn bewering kracht bij te zetten dat ook buitenaardse wezens door Jezus Christus genade gered kunnen worden, citeert hij verzen uit Johannes 10:14-16, waarin Jezus zegt: “Ik ben de goede herder [..] Nog andere schapen heb ik die niet van deze stal zijn; ook die moet Ik leiden en zij zullen naar mijn stem horen en het zal worden één kudde, één herder”.

Hiermee bedoelt Jezus volgens de Katholieke Kerk dat Jezus zelf leider is van een intergalactische federatie en behalve de wezens op planeet Aarde, ook wezens op andere planeten samen zullen komen waarna het één nieuwe onsterfelijke beschaving zal vormen.

Bron: Xerson

Team Ordely 

  

Advertenties

3 Reacties

 1. Jezus = harriechristus, de ware en enige God der microwezentjes…..

  ATOMEN BESTAAN UIT RUIMTESCHEPEN

  Atomen bestaan uit ruimteschepen waarin triljoenen super-intelligente microwezens wonen en in de verre toekomst gaan wij ook zelf het heelal volbouwen met ruimteschepen.

  ONEINDIGE REEKS VAN STEEDS HOGERE CULTUREN

  Atomen bestaan uit ruimteschepen, waarin microwezens wonen, die ook weer uit (hoger ontwikkelde) atomen bestaan, die uit (nog veel hoger ontwikkelde) ruimteschepen bestaan, enz enz enz … als een oneindige reeks van steeds hogere culturen.

  HEELAL UIT LEVENDE WEZENS.

  Het hele heelal is dus eigenlijk uit levende wezens opgebouwd.
  Het heelal is niet alleen maar een dood mechaniek wat de wetenschap ons wijs wil maken, maar het heelal is in wezen een levend heelal uit levende wezens opgebouwd en ook door levende wezens opgebouwd.

  GOD

  Het heelal is eigenlijk GOD zelf als de eenheid van een oneindig aantal microwezens.
  Lees de nieuwe bijbel over gods eeuwig en oneindig rijk in de microkosmos.

  http://home.kpn.nl/wegge168/Frame-nederlands.html

  http://www.vrijeforums.com/

  hartelijke groeten van harriechristus

  november 28, 2010 om 10:01 pm

 2. Regenboog

  @Harrie. Hartelijke groeten van LOU de PALINGBOER……….

  november 29, 2010 om 11:56 am

 3. De groeten terug van harriechristus

  DE TOEKOMST VAN HET HEELAL
  1 – we kunnen nu al naar de maan en we sturen al ruimtevaarttuigen het heelal in naar andere planeten voor onderzoek.
  2 – er draaien al ruimteschepen om de aarde waarin mensen werken en wonen.
  3 – er zijn al plannen en ideeën om later de maan en mars te gaan bewonen.
  4 – over duizenden jaren zullen we vast wel veel grotere ruimteschepen kunnen bouwen en over miljoenen jaren met hele kolonies naar andere sterren kunnen reizen.
  (Let wel: als het ons niet lukt, zal het ongetwijfeld wel aan andere beschavingen in het heelal gelukkig, want het is onwaarschijnlijk dat wij de enige levende wezens in het heelal zouden zijn.)
  5 – we zullen ook wel vroeg of laat contact maken met andere bewoonde planeten (wordt al naarstig naar gezocht).
  6 – bij andere sterren zullen we op den lange duur bewoonbare planeten vinden.
  En we zullen al die bewoonbare planeten gaan koloniseren, dus volledig gaan bewonen en gebruiken.
  7 – we zullen er ons aan wennen om constant in vrij zwevende en vrij reizende ruimteschepen te wonen.
  8 – en op de hele lange duur van bil- tril- en quadriljoenen jaren zullen we ook alle materie aan zonnen en planeten opruimen (als de zonnen op den duur uitgebrand zullen zijn) en omzetten in ruimteschepen tot een vrije ruimtevaartcultuur.
  9 – Dan zullen we al die ruimteschepen ten slotte in de vorm van macro-atomen bouwen, dus als een herhaling van de microkosmos, maar dan in het groot.
  10 – En daaruit zal zich weer een zogenaamde OERKNAL* ontwikkelen als begin van een nieuw macro-heelal.
  Niet alleen uit ons heelal, maar tezamen met 10^57 andere heelallen.
  11 – En de macro-atomen uit die oerknal zullen zich samentrekken tot enorme macro-stofwolken, waaruit zich macrozonnen en -planeten zullen samentrekken.
  12 – en op sommige van die macro-planeten zal het mogelijk zijn bij gunstige omstandigheden weer opnieuw leven, dwz macroleven te ontwikkelen, dus door ons die dan als verder geëvolueerde wezens=microwezens in die macrowezens zullen leven en die zullen opbouwen en besturen.
  13 – Dat macroleven zal door ons verder ontwikkeld worden tot denkende wezens: macroreuzen, die op een goede dag ruimteschepen gaan bouwen, enz enz enz

  november 30, 2010 om 10:26 pm

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s