Just another WordPress.com site

PAUL IS BETER…..

…dan menselijke helderzienden. Ja, ik doe ook maar even mee aan die voorspellershype met die octopus. Het arme beest wordt nu ook nog eens bedreigd en Sea Life heet hem welkom.

lees hier meer

Mocht hij Duitsland als overwinnaar voorspellen … eh mocht hij Nederland als winnaar voorspellen en die verliest …. mocht Nederland verliezen … dan volgt volgende week een recept van Octopus met witte wijn uit de Delphi keuken.

Orin

Geplaatst: 9 juli 2010 om 10.32 uur

UPDATE: 18 juli 2010 om 16.00 uur

Zoals beloofd volgt hier het recept. Immers, Nederland heeft niet gewonnen. En dat was me wat zeg, Spanje maakt een doelpunt en ik zie op mijn vakantieadres (voetbalfans in de kantine met verhitte, rode koppen, ik lekker buiten op het terras) een woedende knul die zijn vuzuela op de grond smijt. Teleurgestelde mensen die afdruipen.

Kom ik thuis, blijkt er een hele heisa te zijn omtrent zichzelf zeer goed benoemende paranormalen, die het verkeerd hebben voorspeld, maar het zo weten te verdraaien dat ze het eerder toch goed hebben voorspeld. Gekker dan gek, dat voetbal.

Dus alle reden om dit gerechtje eens te maken, om even bij te komen.

OCTOPUS PAUL IN WITTE WIJNSAUS (vier personen):

Een (grote) of twee blikjes (kleine) octopus (spaanse winkels, soms bij de Lidl), een bosje lenteuitjes, een teentje knoflook, 2 eetlepels romige mayonaise, tuinkruiden, icebergsla, een schijf rode paprika, kerstomaatjes, scheutjes witte wijn.

Meng de mayonaise met knoflook uit de knijper en tuinkruiden en verdun dit met witte wijn tot een schenkbare dikte. Snij de paprika in smalle reepjes, snij de sla in smalle reepjes, halveer de kerstomaatjes. Snij de lenteuitjes in ringetjes. Leg op kleine bordjes een mengsel van sla en paprika en ringetjes lenteui. Schep op elk slamengsel een bergje octopus. Overgiet dit met de mayonaisesaus. Garneer de schotels met halve kerstomaatjes.

Eet smakelijk.

Natuurlijk moeten schaaldieren zwemmen, dus de rest van de witte wijn giet je dus door vier dorstige kelen.

Delphi 

 

Advertenties

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s