Just another WordPress.com site

VROUW VERMOORDDE BABIES

Onlangs in Frankrijk een vrouw aangehouden die haar baby’s had vermoord en nu hebben we een Nederlandse versie van zo’n drama. Een vrouw uit Friesland vermoordde vier baby’s, die ze in een koffer op zolder verborg. Lees hier verder.

Als ik dit soort berichten lees, dan voel ik, net als velen, een mengeling van afschuw, verdriet en woede. Tranen wellen op. Ik begrijp het niet. Hoe kan iemand zoiets doen? Als je, net als velen, zo’n kleintje in handen heb gehad, het mogen koesteren, het verzorgen, dan kun je je niet voorstellen dat er mensen zijn die zoiets doen. Als je kijkt naar het pasgeboren wonder van het leven en mag aanschouwen hoe mooi miniatuur het allemaal is, dan begrijp je niet dat er mensen zijn die het willen vernietigen. Zelfs als het huilt, kijk je nog vol verwondering in dat keeltje, de fijne trilling van het huigje, elke spierbeweging is een wonder. Dat doe je niets aan, dat knuffel je, dat bewaak je als een schat, dat is geweldig.

Ik denk niet dat mensen, die waardering hebben voor de wonderen in het leven, dit ooit kunnen begrijpen … tenzij die waardering op een of andere manier is weggevallen. Dit zal bij deze mevrouw ook wel het geval zijn. Volgens de rechtsgang in Nederland wordt het waarschijnlijk weer een TBS-je. Vier kleine mensjes mogen nu eindelijk rusten in een graf.

Delphi

 

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s