Just another WordPress.com site

REGENBOOGVERSCHIJNSELEN BOVEN NEDERLAND

Let wel, dit zijn regenboogverschijnselen, geen regenbogen. Wel erg mooi. Lees hier meer over.

Zou het aan onze Regenboog hier liggen? 🙂

5 Reacties

 1. Miranda

  Ik las onlangs ergens, dat deze “regenbogen” gezien werden in China vlak voor de grote overstromingen en aardbevingen. Ook voor de tsunami zijn ze gezien en nog op een aantal andere plekken voor er een ramp gebeurde. Ik meen ook bij een van de vulkanen. Men was in de veronderstelling dat het wel degelijk met HAARP o.i.d. te maken zou kunnen hebben.

  Aan de andere kant: ik heb de laatste tijd veel door Nederland gereisd en dan wil je deze verschijnselen ook wel tegenkomen. Eigenlijk veel vaker dan je zou verwachten. En ze zijn ook niet altijd op dezelfde plekken natuurlijk, dus al reizende kom je ze vaker tegen dan wanneer je in de stad blijft. Ik heb er al meerder verklaringen voor gehoord, maar weet nog steeds niet wat de juiste is. Wel dat ik deze dingen vroeger nooit zag.

  augustus 20, 2010 om 8:31 pm

 2. Regenboog

  Ach, je zag vroeger in onze jeugd mij ook niet staan. Daar heb ik veel verdriet van gehad. Gelukkig bemerk ik een kentering bij het vorderen van onze leeftijd…….ha,ha!

  augustus 21, 2010 om 12:16 pm

 3. Miranda

  @Regenboog, kenden wij elkaar dan in onze jeugd? Behalve dan misschien in een onopgemerkte discopassage?
  En wat verandert er niet met het klimmen der jaren? Ik heb vanmorgen maar snel de vergrotingsspiegel (en de gewone trouwens ook) weggegooid en heb een pet over m’n hoofd gtrokken en ben de frisse buitenlucht ingestapt. Af en toe struisvogel spelen kan geen kwaad, zeker niet na zo’n buitengewone geinige maar vooral vermoeiende heel speciale dag…zo’n dag met een driedubbel gouden randje. (zucht wat ben ik moeoeoeoe!!!!!!)

  augustus 22, 2010 om 10:39 am

 4. Regenboog

  Sorry , ik heb geen speciale gaven op het gebied van het paranormale. Maar wat ik “zie” zijn weer twee drentelende boefjes die zonodig naar buiten moeten. De pet ligt nog op je salontafeltje. Jijzelf op de bank, schoenen er naast. Laat ze nou even uit voor het te laat is………….alleen even oversteken en de hondjes zijn weer blij. Jij frist door de buitenlucht weer op en de vermoeidheid is grotendeels verdwenen. Ik schrijf met nadruk grotendeels, want de vermoeidheid komt niet uitsluitend door de geinige drukke dag echter ook ……………….laat maar, hou je dan ook aan je diëet……hahaha!

  Spiegel weg? Ontvlucht toch de werkelijkheid niet. Doe ik ook niet. Je wordt juist mooier, de wijsheid is nu van je gelaat af te lezen. Dat is een geschenk dat je niet moet verstoppen onder een pet.

  augustus 22, 2010 om 6:26 pm

 5. Miranda

  Nee Regenboog, je hebt inderdaad geen speciale gave op het paragebied, ha, ha, ha. Hoe ver kan je er naast zitten, ha, ha, ha. De drentelende dreutels zijn net voor de 3e keer buitengeweest en daarvoor moest ik echt wel even van de bank. Druipend kwam ik het bos weer uit, maar inderdaad een mens knapt ervan op.

  En ik ben echt gewoon heel erg moe van de drukke dag gisteren. Dieet? Wat is dat? M’n enige zonde gisteren was een Italiaans ijsje. En lekker dat het was!! Je kunt niet in Italië geweest zijn zonder daar een ijsje te hebben gegeten en te doen alsof je er gewoon nog een week blijft ipv een paar uurtjes.

  Snap je nu de bedekte spiegel? Om 4 uur op en om 1 uur er weer in; hier word ik dus echt te oud voor. Maar o,o, wat was het weer leuk.

  augustus 22, 2010 om 7:08 pm

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s