Just another WordPress.com site

UFO-CENTRUM VOOR RUSLAND EN PERSCONFERENTIE U.S.A.

 

Wat doet een mens als hij mannen in gele pakken op zijn balkon ziet staan? In een plastic buis. Nou, toch in eerste instantie denken dat ze van een of andere overheidseenheid zijn, die opvallend in gele pakken, iets willen doen, monsters willen verzamelen, ziekten of gif willen bestrijden of zoiets.

President Kirsan Ilyumzhivnov van Kalmukkië is er achter gekomen dat deze mannen in het geel van buitenaardse afkomst waren.

De kleurrijke president is klaar om contact te maken met buitenaardsen, nu hij volgende maand zijn functie neerlegt.

De langzittende leider van de zuidwestelijke republiek heeft herhaaldelijk aangegeven contact te hebben met buitenaardsen en hij wil dat Rusland een centrum opricht voor ufologie, om erachter te komen wat er met hem gebeurd is.

“In veel landen die ik bezocht heb bevinden zich laboratoria die UFO’s onderzoeken en waar ze contact maken,” vertelde hij een journalist tijdens een persconferentie in Elista. Hij noemde geen specifieke locaties. Hij voegde toe dat hij met verschillende overheidsfunctionarissen over buitenaardse beschavingen heeft gesproken, waaronder ministers, zo meldt gzt.ru.

Lees hier verder

Meer verrassend, maar ook realistischer nieuws is een persconferentie, waarbij UFO-activiteit bij nucleaire installaties onthuld zal worden.

Ufoloog Robert Hastings en voormalig kapitein binnen de Amerikaanse luchtmacht Robert Salas organiseren een persconferentie bij de National Press Club in Washington DC. Aanleiding is de inmenging van UFO’s bij nucleaire wapeninstallaties in de afgelopen 60 jaar.

 Tot nu toe zijn zo’n 100 voormalig werknemers van de Amerikaanse luchtmacht naar voren gekomen om te onthullen hoe UFO’s nucleaire wapens monitoren en waar nodig ingrijpen. Deze informatie verandert het historische perspectief op de wapenwedloop en nog veel meer. Het feit dat het Pentagon en de CIA deze waarheden zo lang hebben weggehouden bij de mensen is op z’n minst opzienbarend te noemen.

 Terwijl de meeste rapporten alleen spreken over observaties door UFO’s, zijn er ook verslagen van grote aantallen nucleaire raketten die onklaar zijn gemaakt. Dit gaat veel verder dan de zogenaamde Koude Oorlog, want het gebeurt tot op de dag van vandaag nog steeds. Media-aandacht voor UFO-activiteit bij nucleaire wapeninstallaties is er wel, maar vrij summier. De proliferatie van nucleaire wapens is samen met de geheimhouding rond het UFO-fenomeen een belangrijk kernpunt wat alle mensen op Aarde beïnvloed.

Tijdens de persconferentie, die gepland staat voor 27 september 2010, praten twaalf voormalig USAF-militairen over hun eigen ervaringen met UFO’s. Ter introductie zal Hastings zijn 37 jaar lange onderzoek over de relatie tussen UFO’s en nucleaire wapeninstallaties samenvatten. Na de getuigenissen van de voormalig militairen bespreekt Salas nog een paar specifieke anekdotes. Tot besluit is er ruimte voor de verzamelde pers om vragen te stellen.

Bron: Ufohastings.com  

Advertenties

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s