Just another WordPress.com site

MIKE OLDFIELD – ASCENSION

Muziek van een toppertje in de muziekwereld. Van het album Songs of Distance Earth. Bij dit filmpje zitten hele mooie natuurplaatjes, regenbogen, noorderlicht, watervallen, zonsondergangen. Zo mooi is onze wereld en zo mooi is deze muziek (het hele album trouwens).

Enjoy

Team Ordely

Advertenties

8 Reacties

 1. Regenboog

  Team Ordely, jullie wisten het volgens mij. Dit is muziek waarbij ik weg kan dromen, mediteren. Bovendien zien we aan de beelden hoe mooi onze planeet eigenlijk is die wij aarde noemen. Dan lijkt het een paradijs. ‘k Heb veel gezien in dit paradijs maar het waren de mensen die er een puinhoop van maken. Vragen om er zuinig op de zijn heeft geen zin. Kijk om je heen in het klein, hondepoep, blikjes, kauwgum, op strand spoelen de plastic producten aan van schepen, olie, kortom rotzooi.
  Wij (de mensheid)maar devoot luisteren naar deze muziek en de prachtige beelden zien, maar onderwijl…………bederven we het mooiste wat er is. Van ons straatje tot aan de wereldzeeën.

  september 19, 2010 om 5:18 pm

 2. delphi

  Ik kan je niet anders dan volkomen gelijk geven. Daarom; begin bij jezelf. Ik heb geen hond, we hebben een adoptiebak, waar zwerfvuil in wordt gegooid (scheelt wel hoor, als er zo’n bak staat) en verder doen we wat we kunnen om het netjes te houden. Idem in de natuur, ik neem altijd afvalzakjes mee.

  Alleen ook het grotere geheel, de industrie, moet worden aangepakt.

  Delphi

  september 19, 2010 om 5:21 pm

 3. Regenboog

  Heb je geen hond? Nou dat vind ik zielig hoor. Er zijn er zoveel die om een bazinnetje/baasje vragen. Maar ik moet eerlijk bekennen het kost wel centjes. Wegenbelasting b.v., alleen als ze zeer zuinig zijn met hondepoep is het belastingvrij geloof ik. Ik ken er die hebben er twee, lijkt me leuk. Twee Labradors, alleen die moesten zoveel lopen dat hun poten versleten zijn. Nu zijn het teckels geworden…………..Of dat nu de bedoeling is?

  september 19, 2010 om 6:55 pm

 4. delphi

  Hahaha!

  september 19, 2010 om 9:19 pm

 5. Regenboog

  Wat? hahaha. Eén ha, of twee haha’s zijn voldoende hoor. Je typt je vingers blauw, dat is zeer slecht en gevaarlijk ook voor de bloedsomloop. Tevens loop je bij hahaha ook nog eens kans een muisarm op te lopen. Ben je betoeterd. Wat moeten de lezers zonder Delphi’s behendige bos wortels op het keybord van haar pc. Niets, maar dan ook niets.

  Je laat je toch niet in de muizenval lokken met een muisarm?

  Vroeger toen gaf je b.v. je ouders, tante, grootmoeder, opa, of i.d. één zoen. Nu zijn het er al drie geworden. Niet alleen uitsluitend aan familieleden, nee, ook aan buren, oppervlakkige kennissen, collega’s bah, baaaaaaaaahhh!
  Ik word niet goed van dat gelebber, het angstzweet druipt nu reeds van het gelaat als ik denk wat me te wachten staat met Oud en Nieuw na de klokslag……… en dan ook nog tante TRUUS………kots, kots, kots……..die prikt ook nog tegen mijn gevoelige wangetjes. Van SHAVE heeft ze nog nooit gehoord.
  Binnenkort is ze eerst nog jarig ook. IK NIET DUS. Heb wel vast een cadeautje gekocht……trekzalf…..misschien helpt dat om van die prikkels af te komen.

  Lieve lezers steek maar geen kaarsje voor haar aan, anders staat haar sik in de fik. Maar bidt u wel vast voor mij dat ik de kracht krijg om dit smartelijk lijden te dragen.

  september 19, 2010 om 9:54 pm

 6. delphi

  Tante Truus is ook een mens, toch?

  Geef d’r een ladyshave.

  september 19, 2010 om 10:58 pm

 7. Regenboog

  Of tante Truus een mens is……………..kan jij dat beoorden? Ik niet. Die moet bij jou op spreekuur komen of zo.
  Mijn behandelingen hebben gefaald…….hahaha.

  september 20, 2010 om 11:05 am

 8. Karin

  Mooi nummer is dit, mijn dank is groot.

  september 20, 2010 om 12:50 pm

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s