Just another WordPress.com site

COREXITGIF: OLIELEK GOLF VAN MEXICO; STEEDS MEER MENSEN ZIEK

 
Het dodelijke olie/Corexit monster begint steeds meer Amerikanen in de staten rond de Golfkust doodziek te maken.
 
Ieder lid van de ploeg die een onafhankelijke film (Project Gulf Impact) probeert te maken over de olieramp in de Golf van Mexico en de werkelijke situatie zoals die door de overheid en massamedia wordt doodgezwegen, is vergiftigd. Twee medewerkers van het CHSL (Coastal Heritage Society of Louisiana) radioprogramma moesten in het ziekenhuis worden opgenomen en een andere researcher is eveneens ernstig ziek geworden. Eerder al trof de verslaggever/filmmaker Greg Hall hetzelfde lot. Op kritische Amerikaanse websites wordt de vergifting een poging tot moord door de overheid genoemd, omdat deze er vanwege electorale redenen geen enkele aandacht aan wil besteden.

Het Woods Hole Oceanographic Institute kwam ongeveer zes weken geleden met bewijs dat een enorme oliepluim langzaam maar zeker doordrong tot de ondiepere kustwateren. Dit extreem giftige olie/Corexit mengsel lijkt nu duidelijk zijn impact te hebben op steeds meer bewoners van de Golfkust.

Lees meer op xandernieuws

Als deze berichtgeving op waarheid berust, zal het toch niet mogelijk zijn om zulke grote aantallen slachtoffers voor de buitenwereld verborgen te houden… toch?

Advertenties

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s