Just another WordPress.com site

OCCULT GIF: MOORD OP DIRK POST

(Novum) – Voorafgaand aan de moord op de 14-jarige Dirk Post uit Urk hebben het slachtoffer, de hoofdverdachte in de zaak en de twee medeverdachten in het Urkerbos geprobeerd geesten op te roepen. Dat meldt het Radio1-programma Dit is de Dag dinsdag op basis van diverse bronnen. 

Of er een verband is tussen de seance en de moord is niet duidelijk, zegt een medewerker van het programma. “Maar dat ze hebben geprobeerd geesten op te roepen, is een feit.” 

lees verder

Er is op diverse blogs en in de media veel ophef over het feit dat er geesten zijn opgeroepen voorafgaand aan de moord. Verschillende disciplines hebben er verschillende visies over.

Een visie, die voor de gevaren waarschuwt voor dit soort spelletjes (want zo zien jeugdigen het), die wij wel delen, is geschreven en staat op het weblog van An de Wit.

Lees hier

Hoewel het oorzakelijk verband tussen het oproepen van geesten en de moord op Dirk Post er rationeel gezien niet is, zijn dit soort activiteiten zonder meer gevaarlijk en ook onnodig. Niet alleen voor jeugdigen, maar ook voor volwassenen.

Zie voor het tweelingbericht op ons zusterblog.

Team Ordely

Advertenties

Eén reactie

  1. Pingback: | paranormaal onzin of niet?

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s