Just another WordPress.com site

PVDA ROTTERDAM, LEKKER SOCIAAL DAN …. NOT!

ROTTERDAM – Vijfjarige kinderen van gehandicapten en zieken moeten van de gemeente Rotterdam meehelpen in het huishouden. De huishoudelijke hulp komt bij Rotterdammers met kinderen voortaan minder vaak over de vloer.

Dit komt van Jantine Kriens, wethouder van de PvdA

Rotterdamse wethouder ziet kleuter als hulp in huishouding

Wat een smerig voorstel om op die manier te bezuinigen. De praktijk zal uitwijzen dat de zwakkeren, dan gewoon geen hulp krijgen. Kinderen helpen in de praktijk al in de huishouding, maar krijgen op die manier een te zware rol toebedeeld en dan straks weer zeiken over leerachterstanden, of spijbelen???

Kinderarbeid in Nederland? Asociaal!!!

Advertenties

2 Reacties

 1. Regenboog

  Jantine Kriens leeft in een totaal andere wereld. Geen of minder hulp als je een kindje van 5 jaar hebt? Dan ben je toch niet goed bij je hoofd om dergelijke dingen publiekelijk te verkondigen. Moet je kijken wat er van die kinderen terecht gaat komen. School, huiswerk, kleine dingetjes in huis doen? Hun eerste levensfase met een verplichting. Zelf boterhammen smeren, doen ze dat nog niet met de hulp erbij. De hulp heeft toch al te weinig tijd om alles grondig te doen. Dus die boterhammetjes hebben ze zelf al gesmeerd. Ze vergeet dat de kinderen van een onbezorgde jeugd moeten kunnen genieten. Bij het ouder worden wordt het toch wel moeilijker om zich staande te houden in een maatschappij met al haar verlokkingen van drugs, drank en criminaliteit. Geef ze een gezonde basis maar sta niet uit de nek te kletsen Jantine. Wethouder van de Partij van de eenvoudige werkende/arbeidende klasse? Kletskoek, ze zit zelf nu op het pluche, leuke job, goedbetaald. Als ene heer Rutte van de VVD dit had gezegd was heel Nederland in opstand gekomen, daar heb je rechts weer enz. Nee de partij voor de kleine beurs zegt dit. Blij dat ik niet Rotterdam woon.

  oktober 14, 2010 om 8:13 pm

 2. Regenboog

  Weet Jantine wat het is om een kind van een gehandicapte of zieke te zijn. Neen, dat deze kinderen toch al veel tekort komen in de thuissituatie door de handicap of ziekte van een ouder snapt deze Jantine niet, zij heeft zich altijd opgeworpen voor de zwakkeren in de samenleving…………………nou mooi niet, na haar gymnasium is ze in de politiek opgeklommen OVER DE RUG VAN DE ZWAKKEREN IN DE SAMENLEVING tot het begeerde pluche troontje van de Gemeente Rotterdam. Inkomen veilig gesteld en een echtgenoot die ook de gelegenheid kreeg om te studeren, ook dus een goede baan. Jantine gun andere kinderen ook de kans op succes, zeker als ex-communist (volgens Wikipedia).

  Regenboog is niet snel verontwaardigd, maar haar uitspraken ……………

  oktober 14, 2010 om 8:31 pm

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s