Just another WordPress.com site

WEBSITE NIBURU GEHACKT

Wij van Team Ordely bezoeken regelmatig de site van Niburu. Evenals grenswetenschappen en argusoog en nog andere sites staan er zo nu en dan spannende artikelen op, waar ook wij aandacht aan besteden … mits het serieus genoeg is en meerdere bronnen hiervan melding maken.

De laatste tijd is het zeer spannend wegens de semi-officiele meldingen van eventuele UFO’s in ons luchtruim.

Maar we kregen bij een bezoek een behoorlijke virusmelding op onze scanner. Onze scanner maakte er meteen korte metten mee.

Wat is Niburu?

Nou, ten eerste een soortevan planeet

De passage van deze onheilspellende planeet wordt genoemd door Sitchin en ook in verband gebracht met de zondvloed, 2012 enz.

lees hier meer

Geen wonder dat er een site met de naam Niburu is ontstaan, onder de bezielende leiding van o.a. Anton Teuben, die over al deze zaken veel artikelen plaatsen.

Nu is de site dus gehackt en er is voor gewaarschuwd als aanvalssite. Op google staat de vermelding ook dat het bezoeken van de site gevaar kan opleveren voor de computer.

Volgens de site zelf is dit het gevolg van o.a. de berichten die ze plaatsen, vooral dat er massale UFO-waarnemingen op 13 oktober waren. Volgens channelings willen deze buitenaardsen de duistere machtsstructuren op de wereld verwijderen.

Gekscherend besteedt ook Geenstijl hieraan aandacht.  

lees: Illuminatie blockt niburu

Nu is het al vaker voorgekomen dat virusscanners bij bezoek van de Niburusite op tilt sloegen, iets dat meestal snel was verholpen door het team, maar nu is het een serieuze attack! Hoeft niet van de illuminatie te zijn; sommige religieuzen hebben wat tegen de new agers, sommige hardcore-sceptici ook. En niet te vergeten de grijzen en de reptillians. Dus het kan uit alle hoeken en gaten komen, of gewoon, omdat de site niet goed genoeg beveiligd is. Sites met veel bezoekers zijn het mikpunt voor hackers met bredere bedoelingen.

Enfin, als je nu naar de site van niburu gaat wordt je doorgelinkt naar een andere, voorlopige site van hen. Aan de andere site wordt gewerkt voor een betere beveiliging.

Team Ordely 

 

Advertenties

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s