Just another WordPress.com site

BABY DOOD NA PANIEK TIJDENS SEANCE

PARIJS – Een baby van vier maanden oud is omgekomen nadat een groep mensen zaterdagochtend in paniek uit het raam sprong van een appartementengebouw in het Franse dorp La Verrière. Een peuter verkeert nog in levensgevaar.

 De paniek ontstond tijdens een spiritistische seance in de nacht. Ondertussen was een 30-jarige Afrikaanse bewoner opgestaan om zijn baby een flesje te geven, wat hij geheel naakt deed.
 
 
Advertenties

2 Reacties

 1. Regenboog

  Op de foto staan mensen die allen gefascineerd kijken naar één persoon. Van hieruit bekeken recht tegenover u. Die persoon heeft kennelijk iets zeer belangrijks te vertellen. De aandacht van de anderen is zeer opvallend. Dit is beslist Regenboog niet, die houdt tenminste altijd keurig zijn handen boven tafel. Meerderen van het gezelschap doen dat niet. Op dat moment gaan er bij mij vele vragen rijzen. Het is geen diner, dus het friemelen aan een servetje op schoot (al of niet van damast) is niet aan de orde. Het is ook niet het bekende “ramschortje” waar vrijmetselaars hun symbolische betekenis aan geven.
  Een heer links van de foto heeft devoot zijn handen gevouwen, dat is overigens een zeer bekend verschijnsel in de kringen, waarin ik verkeer, zodra ik het woord mag voeren. Het is niet alleen een teken van respect voor de spreker en zijn persoon, maar getuigt ook van een diep vertrouwen in een hoogstaande, wijze en integere man (in mijn geval dan…. 🙂

  Het is in hoge mate teleurstelend dat dit gezelschap genoegen neemt met waxinelichtjes in plaats van kaarsen. Dit laatste is gebruikelijk is bij “serieuze” seances. Kaarsen zijn tenslotte de vertegenwoordigers van het licht dat kan uitstralen naar de eigen ziel en van andere levendenden of zelfs naar dolenden aan gene zijde. Waxinelichtje zijn uitsluitend geschikt voor het warm houden van de thee. MEER niet.

  Helaas heeft dit een gevaar opgeleverd aan een kind door een gek, anders kan ik het niet noemen. Mag ik oordelen over een ander in dit geval? Met enige aarzeling zeg ik ja. Dat komt door mijn nuchtere kijk op deze aangelegenheden. Ik ben mij er van bewust dat anderen (in dit geval) onverantwoordelijk bezig waren met boze en kwade geesten die men op commando oproepen kan(?). Welke gevaren dit met zich mee kan brengen voor de psyche is gaat aan hen voorbij. Jammer genoeg moest hierdoor een onschuldig kind het slachtoffer worden.

  Helaas zijn er anno 2010 nog immer lieden die denken dat dit onder “deskundige” leiding mogelijk moet zijn en dat dit zelfs tot bijzondere resultaten kan leiden. Zijn zij mede schuldig aan de slachtoffers die vallen, nu of later, onder hun “deskundige” leiding. Ja!
  De gevolgen kunnen zich zelfs nog jaren later openbaren, wellicht leven dan de deskundigen niet meer, maar de slachtoffers vaak nog wel met psychische problemen.

  oktober 24, 2010 om 6:22 pm

 2. Miranda

  Ik heb ooit, lang geleden eens een seance bijgewoond. Maar nietn voordat ik me terdege had geïnformeerd wie de medezitters waren en vanuit welk doel zij deze seance zouden volgen. Prima volk, geen zwevers, oede mediums, stuk voor stuk.
  Overigens geen kaarsjes of waxinelichtjes, geen gedoe met handen onder of boven de tafel, alleen in het begin: pinken tegen elkaar aan om een sluitende cirkel te maken. Geen raar spraakgebruik, gewoon. Je communiceert met levenden net zo gewoon als met de doden.

  Voor mij is het een boeiende ervaring geweest in een rustige, aangename sfeer, waar geen poespas bij kwam kijken, maar wel heel bijzondere dingen gebeurden.

  Wat wil ik hier mee zeggen: blijf weg bij dit soort zaken, net als bij glaasjedraaien wanneer je niet volledig overtuigd bent van hetr kunnen van degenen waar je mee werkt. Er mag niet één instabiel factor bijzitten. Is dat wel het geval, dan krijg je vreselijke dingen zoals bv hierboven genoemd wordt.

  Eigenlijk ben ik dus falikant tegen deze zaken. Het is tegenwoordig niet meer nodig. Wanneer je echt iets wilt weten uit de spiritworld ga dan naar een goed medium. Ze zijn er wel degelijk en het is heel wat veiliger.

  oktober 31, 2010 om 10:50 am

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s