Just another WordPress.com site

JAAROVERZICHT 2010

Het jaar 2010. Een jaar van megaverschuivingen; een jaar van hoop, van angst en van – voor sommige mensen – wakker worden.

Politiek

In Nederland hadden we een, wat men noemt, politieke aardverschuiving. Hoewel het in de lijn van verwachtingen lag, was het voor veel mensen schokkend (en voor anderen tot vreugd) om de PVV zo groot te zien worden.

Nu reageren VVD en PVV samen. Het wrange hiervan is, dat hoewel ook de VVD een grote aanhang heeft, dat veel PVV-stemmers juist uit de sociale onder- en middenklasse komen. En die klasse zal geheel volgens de VVD- norm de komende jaren het meest gaan inleveren.

De kaarten zullen dan ook weer heel anders gaan vallen wanneer er op termijn nieuwe verkiezingen komen. Voorlopig wordt er nu vooral bezuinigd op de meest kwetsbaren in de samenleving.

Economische crisis

De gevolgen van de economische crisis gingen ook dit jaar onverminderd door. In de eurozone is de crisis bij veel landen enorm voelbaar. De wat rijkere landen springen bij, ten koste van de burgers. Ook voor het ondersteunen van de banken betaalt de belastingbetaler het harde gelag. De banken keerden onverminderd de exorbitante bonussen aan hun flutpersoneel en directies uit. Dit heeft woede veroorzaakt bij menig burger en hen de ogen geopend voor het feit dat ze zo goed als bestolen worden van hun zuurverdiende centjes. Hetzelfde verschijnsel deed zich voor in Amerika. Als gevolg daarvan is een beweging ontstaan, die zich verzet tegen deze onrechtmatige structuren en oproept tot een stille revolutie. Voor 7 december dit jaar werd er opgeroepen tot een bankrun, die niet het beoogde effect had, al dan niet door tegenmaatregelen van de banken. Wel is er vanuit Nederland geopperd het oproepen tot een bankrun strafbaar te stellen. Echter, in Ierland was al sprake van een bankrun, hetgeen stil wordt gehouden in de main stream media. Onverminderd zal de economische crisis zijn dieptepunt gaan bereiken, met alle gevolgen vandien voor de werkgelegenheid. De stakingen in landen als Griekenland, Frankrijk, Italie en Spanje zijn dan slechts een voorbode van de maatschappelijke onrust die zich als een olievlek zullen gaan uitbreiden. 

 Natuurrampen en weer

Ook qua natuurrampen en weer was 2010 een extreem jaar. Begon het met een mega-aardbeving in Haiti, waarbij maar liefst 220.000 mensen om het leven kwamen, ook andere verschijnselen waren extreem. Hitte in Rusland, overstromingen in het Verre Oosten, vulkaanuitbarstingen, overstromingen in Oostbloklanden. Extreme sneeuwval. Het weer lijkt van slag te zijn. Telkens lees je weer; de ergste sinds … Grote rampen zijn al vaker voorgekomen in de geschiedenis. De skepticus wijst daarop, maar veel mensen vragen zich af: waarom nu zoveel tegelijk? Wat is er toch aan de hand? De ene gooit het op toeval, de andere zien er Gods oordeel in, weer een ander op het terugslaan van moeder Aarde, een visie is natuurlijk de opwarming van de aarde. Er zijn aanwijzingen dat het wapen HAARP, dat weersomstandigheden kan beinvloeden, eveneens een belangrijke rol speelt.

De rampen hebben belangrijke economische gevolgen, zoals de vulkaanuitbarsting in IJsland, dat het vliegverkeer ernstig benadeelde. In Haiti is veel geld ingezameld, dat echter niet ten goede is gekomen aan de wederopbouw. De cholera heeft daar nu toegeslagen, zodat er nog meer slachtoffers vallen.

De natuurrampen dit jaar hebben wereldwijd extreem veel slachtoffers gekost, dan in alle jaren ervoor.

Andere rampen

De grootste milieuramp die onze aandacht trok was natuurlijk de olielekkage in de golfstroom van Mexico en de dubieuze rol van BP. Maanden heeft het geduurd voordat het lek bestreden kon worden. Intussen was er kwistig met het uiterst giftige corexit gestrooid. Miljoenen zeedieren vonden de dood. Er is zelfs een vermoeden dat deze ramp invloed heeft op de golfstroom. Het heeft het vertraagd of zelfs stopgezet. Maanden geleden werd dit vermoeden door onderzoekers al kenbaar gemaakt, met als gevolg (warme golfstroom vertraagd/stopgezet) dat dit invloed zou hebben op het weer. Er zou ijzige koude kunnen ontstaan. We hoeven alleen maar naar afgelopen weken te kijken om te beseffen dat dit een mogelijkheid zou kunnen zijn. Een ramp dus met schrijnende gevolgen voor de gehele wereld. Nader onderzoek zal dit nog moeten uitwijzen, maar zoals altijd het geval is worden de grootste schandalen door onze overheden onder het dikke tapijt geschoven en de massa onwetend gehouden.  

Onthullingen/schandalen

Toch, wat verborgen is, werd dit jaar voor een deel onthuld. Het is slechts een topje van de ijsberg. Allereerst natuurlijk de pedo-schandalen bij onze vrome vrienden van de Katholieke Kerk. De deksel ging van de beerput en de stank ervan zal nog lang over de aardbol zweven. De schijnheiligen met hun lange jurken blijken al jaren met meer regel dan uitzondering met hun poten niet van de kinderen af te kunnen blijven.

Een ander pedoschandaal kwam onlangs in het nieuws, in Amsterdam. Daar wist een medewerker tijdenlang kindertjes van 0 tot 4 jaar te misbruiken. Tegelijkertijd kwam ook een schandaal in een ander deel van het land naar boven… een topje van de ijsberg.

Naast al deze smerigheid kwam Wikileaks onlangs met vergaande onthullingen, die wenkbrauwen deed fronzen en waar overheden van in de stress schoten. De oprichter van Wikileaks, Assange, werd vrijwel direct vervolgd, wettelijk gezien wegens aanklachten voor seksueel misbruik, maar volgens insiders is dit een politiek arrangement. De onthullingen die tot nu toe zijn geweest zijn volgens Wikileaks slechts eveneens een topje van de ijsberg. Wikileaks wordt door bedrijven en overheden geboycot, want wij – het klootjesvolk – mogen natuurlijk niet alles weten wat er wordt uitgevreten.

Ufo’s

Veel te doen is er over UFO’s. In de alternatieve sector wordt er sinds jaar en dag druk gefantaseerd gebabbeld met de bestuurders ervan. Gebabbeld via telepatische weg, dat dan weer wel. Ze komen in vrede, ze komen ons redden…

Om e.e.a. kracht bij te zetten, kwam ex-luchtmachtofficier Fulham eveneens met aankondigingen van de Transcendors, omdat we door teveel CO2 uitstoot de aarde zouden vernietigen. Aha, global warming. En inderdaad, in New York zagen mensen op de aangekondigde datum een serie luchtballonnen. ufo’s.

Tel bij elkaar op; steeds minder mensen geloven in het global warming verhaal, steeds meer mensen geloven in ufo’s. Dus we passen deze truc toe, denken onze leiders. Wie weet wordt het wel geslikt.

De channelaars van de galactische federatie of lies beaamden dat hun vloot zich had laten zien…hee, geweldig, ze komen ons redden. En geweldig, ze zijn tegen de illuminatie, die al bekend staan als de grote boosdoeners.

In werkelijkheid promoten zij een-wereldreligie, een-wereldregering, een-wereldmunt enz., dus precies wat de illuminatie wil. Totale controle.

De mensheid echter is goedgelovig, dus peace of cake voor hen . Intussen is reeds lang bekend dat er een technologie bestaat, project Blue Beam, dat in de lucht kan projecteren. Of je nu een vloot UFO’s ziet of een projectie ….

In elk geval was het me een jaartje wel, waarvan dit maar enkele grepen zijn uit de gebeurtenissen.

Is de lezer nog meer opgevallen waarvan het beslist hier had moeten staan?

Meldt dit dan beslist in de reacties.

Verder wensen we de lezer een heel goed en rustiger 2011

Team Ordely

Advertenties

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s