Just another WordPress.com site

CIRQUE DE SOLEIL: ALEGRIA

WIJ WENSEN ALLE LEZERS EEN VREUGDEVOL EN ZINVOL 2011

We hebben gisteren genoten van de voorstelling Delirium van Cirque de Soleil … op tv. De kleuren, de muziek, de kunsten.

Het filmpje bevat een van de mooiste, al oude nummers, van deze groep kunstenaars.

Team Ordely

Advertenties

2 Reacties

 1. Miranda

  En zo is ‘t. Er is allang gebleken dat voornemens voor de langere termijn niet werken. En daar bovenop krijg je dan ook nog een schuldgevoel omdat je het niet volhoudt of het helemaal laat afweten. Korte termijn gaat meestal prima, want dan heb je het in ieder geval geprobeerd en mocht het mislukken dan probeer je het gewoon nog een keer. Of je stopt. Ook een optie.

  Maar welke malloot die goede voornemens voor het nieuwe jaar heeft verzonnen????Het moet een rassadist zijn.

  Danar volg ik nu je voorbeeld: ik ga nu zitten met een dikke cappuccino. En daarna ga ik die er weer afwandelen. Dan zal het tegen de avond lopen en neem ik me voor iets bij de traiteur te halen. Lekker, klaar en niet duur. Daarna ben ik voornemens me voor de tv te nestelen met een drankje en wie weet, als ik nog energie over heb, dan gooi ik een kant en klaar blok in de open haard en roep: jongens, jongens, wat is het toch gezéllig! Dan heb ik het goed en m’n goede voornemens zijn uitgekomen voor vandaag.

  Morgen zien we wel weer verder neem ik me zo voor.

  januari 3, 2011 om 2:52 pm

 2. Regenboog

  Voornemens die op lange termijn niet werken? Nou Miranda dan heb je het goed mis. Wie heeft het lef mij met mn voornemens op lange termijn een malloot te noemen. Jij ? Ik heb als voornemen om al mn snipperdagen nu en op ZEER LANGE TERMIJN op te nemen zonder ophouden. Dan ben ik een malloot? Nu jij….hahaha. Bovendien de wijze waarop gaat niemand een wat aan. Ik ga niet mensen die op een hutje op de hei wonen jaloers maken met mijn haardvuur, ook niet met een bestelde en bezorgde pizza van een traiteur. Ben je “betoeterd”. Ik heb gevoel in mn donder voor diegenen die het minder hebben dan jij of ik. Leuren met het feit dat ik het zo fijn en goed heb is niet mijn ……. eh……… laat maar, ik kan wel op het woord komen maar wil het hier niet vermelden. Kwetsen is niet mijn sterkste kant.

  Toch gek. Ik hou van jou. Juist omdat je op deze wijze schrijft ………………… 🙂

  januari 3, 2011 om 7:06 pm

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s