Just another WordPress.com site

ASPIRANT AGENTEN TE DIK!

Ja, het is echt zo… men heeft ontdekt dat veel mensen die agent willen worden wat gevuld zijn, enigszins mollig, te dik, moddervet!!! Er wordt wel meer blauw op straat gewenst, maar dan wel in aantal, niet in omvang.

De politie maakt zich zorgen over de conditie van veel aspirant-agenten. Velen van hen hebben een te slechte conditie of zijn te dik. Dat schrijft het AD vrijdag op basis van een artikel in politievakblad Blauw.

 Aankomende agenten weten tijdens hun opleiding nog hun fitheidstesten te doorstaan, maar laten het er bij zitten als ze eenmaal geslaagd zijn. Docenten van de Politieacademie zien studenten zelfs tijdens de opleiding ‘daadwerkelijk uitdijen’.
 
 
Dus dat wordt conditietraining voor agenten en geen gebak meer wanneer iemand jarig is, maar gewoon een lekker bordje sla.  En als ze opgeleidt zijn, dan niet meer de hele dag lui bonnen uitschrijven of de hele dag achter het bureau luieren, maar het echte werk! Achter boeven aanrennen, met de bike achter een paar scooterdieven. De tijd van bromsnor, alles lekker kunnen eten en toch ontzag inboezemen, is voorbij.
 
Advertenties

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s