Just another WordPress.com site

APRILDRAMA’S: WEER EENTJE IN ALPHEN AAN DE RIJN! UPDATE

Met afschuw heeft Team Ordely zojuist helaas pas, kennis genomen van het drama in een winkelcentrum in Alphen aan de Rijn.

Een waus schoot o.a. in de C1000 7 mensen dood, waaronder zijn moeder. Er zijn vijftien gewonden, van wie sommigen in levensgevaar, waaronder ook kinderen! Zijn vader behoort tot de gewonden. Het zou gaan om een familiedrama.

De identiteit van de schutter is bekend. Het gaat om een 24-jarige man uit Alphen aan de Rijn.  De identiteit is nog niet officieel door de politie bevestigd, maar hij zou wel een bekende zijn van hen. Hij zou in aanraking met de politie zijn gekomen wegens wapenbezit en bedreiging. De man woonde nog bij zijn ouders, aldus de telegraaf

Verschrikkelijk! Het doet ons denken aan de schokkende gebeurtenissen op Koninginnedag, die nu weer boven komen drijven. Prachtig weer in april, vrolijke mensen en dan een of andere idioot die denkt te bepalen over andermans leven.  

De schutter zal binnenkort in de media Tristan van der V. genoemd worden en net zoals de naam Karst T. bij de Nederlanders in hun herinnering branden.

Wij wensen de nabestaanden en de gewonden bijzonder veel sterkte.

Team Ordely 

Update 13 april 2011: Inmiddels is bekend dat het bericht dat Tristan van der V. zijn ouders zou hebben gedood, respectievelijk verwond, niet juist is. De identiteit van de slachtoffers is bekend, het zijn drie mannen en drie vrouwen, waaronder een echtpaar. Zeventien gewonden zijn er gevallen, waaronder twee kinderen. Die zijn licht gewond. Over het motief van Tristan is nog niet veel bekend, wel dat hij een psychiatrisch verleden heeft.

Advertenties

Reacties afgesloten

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s